Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Περί βλακείας και ηλιθιότητας - Άλμπερτ Αϊνστάιν

Από τα μέσα του 2000 μέχρι σήμερα, με άρθρα μου τα οποία απευθύνω σε δεκάδες χιλιάδες λήπτες μέσω διαδυκτίου, προσπαθώ να πείσω τον ανώριμο πολιτικά κύπριο ψηφοφόρο να ξεμανδρισθεί και να αλλάξει πορεία. Να συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι δεν μπορεί να επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη και να ανακυκλώνει και να εναλλάσσει στην εξουσία μετρίους και αθλίους που προέρχονται από το αμαρτωλό κομματικό κατεστημένο. Δεν μπορεί να βάζει το προσωπικό του συμφέρον και τον κομματικό του πατριωτισμό πάνω από τα συμφέροντα αυτού του επίγειου παράδεισου που μας χάρισε ο θεός.

Μετά την έκρηξη στο Μαρί, και την πτώχευση της Κύπρου, για τα οποία δεν φέρει ευθύνη μόνο η κυβέρνηση του γραφικού Χριστόφια, αλλά όλο το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο, δημιουργήθηκε σε εμένα η ελπίδα της αλλαγής. Να, λέω η ευκαιρία!! δεν μπορεί να υπάρξει καλύτερη χρονική συγκυρία να τιμωρηθεί το άθλιο κομματικό κατεστημένο. Δυστυχώς εγώ ο αφελής, λογάριαζα χωρίς...εσάς, λογάριαζα χωρίς το απόλυτο μανδρί σας.

Για ένα πράγμα πάντως θα κοιμάμαι ήσυχος, γιατί όλα αυτά τα χρόνια με πολύ μεγάλο προσωπικό κόστος, έκανα ότι ήτα ανθρωπίνως δυνατό για να αλλάξουν τα πράγματα και να απαλλαγεί  η Κύπρος μας από τους πραγματικούς εχθρούς της.

Αφού εγώ ο βλάκας, εγώ ο ηλίθιος δεν τα κατάφερα να σας πείσω, εύχομαι να σας πείσει ο σοφός Άλμπερτ  Αϊνστάιν με τις πιο κάτω σοφότατες ρύσεις του.......



Όμηρος Αλεξάνδρου