Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Μάστιγα κλοπών και διαρρήξεων στους Σοφάδες

Στόχος διαρρηκτών έγινε για μια ακόμη φορά η δημοτική περιουσία του Δήμου Σοφάδων. Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης 28 Μαΐου 2013, έγινε αντιληπτή η διάρρηξη στο Δημοτικό Στάδιο Σοφάδων. Άγνωστοι αφαίρεσαν μεταλλικές σχάρες του δικτύου όμβριων υδάτων, περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου, συνολικού μήκους 15 μέτρων.
Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΣ Βαγγέλης Κομπογιάννης δήλωσε: «δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο Δημοτικό Στάδιο Σοφάδων. Είναι σχεδόν καθημερινά τα περιστατικά σε βάρος της δημοτικής περιουσίας, με αποτέλεσμα το κόστος να γίνεται δυσβάσταχτο για το Δήμο μας.
Προφανώς ο στόχος του κυκλώματος, το οποίο δρα συστηματικά και με μεγάλη ευκολία, είναι να «μετακομίσουν το Δημοτικό Στάδιο» καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν αφαιρέσει μέρος της περίφραξης, υλικά προπόνησης, εξοπλισμό συντήρησης των εγκαταστάσεων κλπ.
Καταδικάζω για μια ακόμη φορά το γεγονός και ζητώ από τις αρμόδιες αρχές να λάβουν, στο μέτρο του δυνατού, πρόσθετα μέτρα αστυνόμευσης για να αποτρέψουμε ανάλογα περιστατικά στο μέλλον».