Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

2η Συνάντηση Δημοτικών Σχολείων του Δ. Σοφάδων

Μετά την επιτυχία της περσινής εκδήλωσης , για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δ. Σοφάδων διοργανώνει τη 2η συνάντηση των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου, η οποία έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013 στο Άλσος του Αγίου Νικολάου στον Κέδρο.
Πρόκειται για μια συνάντηση με σκοπό τη διασκέδαση, την ψυχαγωγία αλλά και τη δημιουργική απασχόληση των μαθητών. Για το λόγο αυτό ο Δ. Σοφάδων έχει δρομολογήσει μια σειρά δραστηριοτήτων ώστε τα παιδιά να περάσουν μια όμορφη μέρα γεμάτη με μουσική, χορό, αθλητικές δραστηριότητες και ζωγραφική προσώπου από επαγγελματία σε όλα τα παιδιά. Για πρώτη φορά φέτος, θα διεξαχθεί και τουρνουά ποδοσφαίρου ανάμεσα στις ποδοσφαιρικές ομάδες των σχολείων.
Στο χώρο του Αγίου Νικολάου, υπάρχουσες οι βασικές υποδομές για την εξυπηρέτηση μαθητών και εκπαιδευτικών (τουαλέτες, βρύσες κλπ) και οι απαραίτητες αθλητικές εγκαταστάσεις (γήπεδο μπάσκετ, ποδοσφαίρου) για την ψυχαγωγία των μαθητών.
Παράλληλα ο Δήμος έχει φροντίσει για την παρουσία υπαίθριων καταστημάτων, τα οποία θα διαθέτουν φαγητό, νερό και αναψυκτικά ενώ σε συνεργασία με το Κ.Υ. Σοφάδων έχει εξασφαλίσει την παρουσία γιατρού προκειμένου να καλυφθούν τυχόν περιστατικά.