Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Με επιτυχία έγινε η 4η Ευρυπύλεια Ποδηλατοδρομία στον Παλαμά

Με μεγάλη συμμετοχή ποδηλατιστών κάθε ηλικίας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα η 4η Ευρυπύλεια ποδηλατοδρομία στον Παλαμά. Συγκεκριμένα, στην καθιερωμένη ετήσια ποδηλατική διαδρομή που διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος «Ευρύπυλος» Παλαμά, πήραν μέρος περίπου 350 ποδηλάτες.
Το ραντεβού δόθηκε στις 5.30 μμ στην κεντρική πλατεία του Παλαμά, όπου και έγιναν οι δηλώσεις των συμμετεχόντων ποδηλατιστών. Η εκκίνηση έγινε λίγο μετά τις 6 μμ με προορισμό το ξωκλήσι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρα. Μετά από μια μικρή στάση για ξεκούραση, όπου προσφέρθηκαν νερά στους ποδηλάτες, άρχισε η αντίθετη πορεία με κατάληξη και πάλι στην κεντρική πλατεία Παλαμά, κλείνοντας τη διαδρομή των 18 συνολικά χλμ.
Με την επιστροφή, διοργανώθηκε μια μικρή υποδοχή των ποδηλατιστών από τον «Ευρύπυλο», όπου χαιρέτισαν την εκδήλωση-θεσμό ο δήμαρχος κ,. Πατσιαλής και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΑΠ κ. Βαϊόπουλος, ενώ κληρώθηκαν οι 10 τυχεροί που κέρδισαν 5 ποδήλατα και 5 κράνη, προσφορά όπως κάθε χρόνο του Πολιτιστικού Οργανισμού του δήμου Παλαμά (ΔΟΠΑΠΑΠ)..
Αμέσως μετά, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, έγινε στο χώρο του πεζόδρομου της Γρ. Γουλιανού, ο αγώνας βραδυπορίας μικρών ποδηλατιστών, με τρεις κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία όσων συμμετείχαν. Στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας, δόθηκαν μετάλλια από την πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης του «Ευρύπυλου».