Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΑΝΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΤΟ FINAL FOUR ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Μετά από την άριστη συνεργασία με το Δήμαρχο Καρδίτσας κύριο Κωνσταντίνο Παπαλό και τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΚ κ. Νικόλαο Καραγιάννη, είμαι στην ευχάριστη θέση να δηλώσω ότι είναι ιδιαίτερη τιμή για την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης και χαρά για εμένα προσωπικά, να συνδιοργανώσουμε για πρώτη φορά στην πόλη της Καρδίτσας, την κορυφαία αθλητική διοργάνωση της χρονιάς για την Ολυμπιακή Πάλη, το FINAL FOUR Ανδρών Ελευθέρας και Ελληνορωμαϊκής Ολυμπιακής Πάλης.

Οι τέσσερις κορυφαίοι αθλητές θα διαγωνιστούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας, διεκδικώντας την νίκη σε κάθε κατηγορία και την συμμετοχή τους στους Μεσογειακούς Αγώνες στη Μερσίνη της Τουρκίας, αλλά και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών της Ουγγαρίας.

Η πόλη της Καρδίτσας, είναι η πόλη η οποία ξεκίνησα την αθλητική μου καριέρα, στον ιστορικό σύλλογο του Πλαστήρα Καρδίτσας, είναι μια πόλη, η οποία έχει παράδοση και συνέχεια στον αθλητισμό.

Σας καλώ όλους, το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 και ώρα 17.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας, για να ζήσετε από κοντά ένα τρίωρο θέαμα των κορυφαίων παλαιστών της χώρα μας και του μεγαλείου της Ολυμπιακής Πάλης.-