Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

"Γατάκια" τώρα, οι "μάγκες" της συγκυβέρνησης!

Που είναι οι «μάγκες» της συγκυβέρνησης;
Που είναι ο κ Σαμαράς που «δεν μάσαγε» και δεν φοβόταν να παίρνει αντιδημοφιλη μέτρα για την «σωτηρία της πα-ρτίδας»;;
Που είναι ο κ Βενιζέλος που χτυπαγε ως άλλος Μπενίτο το χέρι στο τραπέζι για να περάσει τα αντιλαϊκά μέτρα;
Που είναι ο κ Γεωργιάδης με το απρόσφορο χαμόγελο του κυνισμού που επαίρονταν για τη διάλυση της Υγείας;;
Που είναι ο κ Μητσοτάκης που καμάρωνε ότι δεν φοβάται το πολιτικό κόστος όσους δημόσιους υπάλληλους κι αν χρειαστει να απολυσει για να το αποδείξει;;
Ξαφνικά οι «μάγκες» της συγκυβέρνησης μεταμορφώθηκαν σε «γατάκια».
Δυο μήνες πριν τις εκλογές και η γνώστη κλίκα που περιέφερε την πολιτική της «μαγκιά» υπερηφανευόμενη ότι δεν φοβάται το πολιτικό κόστος και την υιοθέτηση σκληρών αντιλαϊκών μέτρων τώρα που ήρθε η ώρα του ταμείου έχει εξαφανιστεί.
Στην θέση της βλέπουμε ψοφοδεή «γατάκια» να μας κοιτούν με ένα λυπησιάρικο υφάκι, μαζεμένα, δαρμένα «κουταβάκια» να προσπαθούν να μας γοητεύσουν και τα ίδια σκληρά μέτρα που επαίρονταν ότι δεν φοβόνταν να τα πάρουν κι ας ήταν αντιδημοφιλη, τώρα που ήρθε η ώρα της κάλπης, να μας τα εμφανίζουν ως «συστατικά της ανάπτυξης» και της «οπου να ναι έρχεται ευημερίας».
Σε αγαστή συνεργασία με τον παραμορφωτικό καθρέπτη των μνημονιακών ΜΜΕ οι «σκληροί» της πολιτικής που περηφανεύονταν ότι δεν υπολογίζουν το πολιτικό κόστος προσπαθούν να μακιγιαριστούν σε ναζιαρικες γλυκύτατες «γατούλες».
Και αυτοι που ξορκιζαν ως «λαικισμό» κάθε δικαίωμα των πολιτών με δημαγωγικές τούμπες και κολπάκια (επιδόματα-ψίχουλα και ραντζα για τους αστεγους) να μας....τουμπαρουν!
Πολιτικοί άντρες που θητεύουν με άξονα την «αδιαφορία τους για το πολιτικό κόστος» το ότι λένε «πικρές αλήθειες» και παίρνουν «σκληρά μέτρα» τώρα που ήρθε η ώρα «αντρίκια» να το αποδειξουν...το σκάνε!
Στο χέρι μας είναι να μην το επιτρέψουμε .
Και να επιβεβαιώσουμε την πολιτική τους θεωρία μέχρι το τέλος.
Αφού κύριοι θητεύετε ως «μάγκες» δεν μπορείτε να δραπετεύετε ως «γατούλες».
Και με λίγο «τρίψιμο» στα πληγιασμένα ποδιά μας δεν ξεχνάμε τη σκληρότητα της πολιτικής σας. 
Ήρθε η ώρα να εισπράξετε το πολιτικό κόστος για το οποίο τόσες φορές δηλώσατε αδιάφοροι. 
Κι όπως μας τιμωρήσατε να τιμωρηθείτε!


ΥΓ Είναι ο ελληνικός λαός τριτοκοσμικός;;;; Πολλοί θέλουν να μας σπρώξουν στο Τρίτο Κόσμο αλλά  ότι κι αν λέει η τσέπη μας η μεγαλύτερη απόδειξη τριτοκοσμικοτητας θα είναι αν ως άλλοι ιθαγενείς θαμπωθούμε από τις προεκλογικές χάντρες και τα καθρεφτάκια των τοποτηρητών μας και αποδεχτούμε την κλοπή του πλούτου μας..
Με λίγο προεκλογικό λαδάκι των «φιλάνθρωπων» εξουσιαστών μας δεν κλείνουν οι πληγές της καταστροφικής τους πολιτικής και η καταψήφιση του νεοαποικιοκρατίας είναι χρέος επιβιωσης για τη χωρα και αξιοπρέπειας για τους πολιτες της.-Νικολόπουλος Βασίλης