Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Μα, μέσα στην Βουλή, στην κυβέρνηση και στο πολιτικό μας σύστημα, ομιλούμε και πράττουμε δημοκρατικά και συνταγματικά κύριε. Δεν το αντιληφθήκατε;


Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι, οι τρείς προβλεπόμενες ανεξάρτητες εξουσίες από το Σύνταγμα της Ελλάδος, ουδεμία … σχέση έχουν μεταξύ τους! Και φυσικά δεν επηρεάζει η μία την άλλη!
Έτσι η νομοθετική (Βουλή), η εκτελεστική (Κυβέρνηση) και Δικαστική (Δικαιοσύνη) ουδεμία σχέση έχουν μεταξύ τους και ούτε που … γνωρίζονται καν!
Μόνο που τους Προέδρους των Ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας και τους αντιπροέδρους, τους επιλέγει η Κυβέρνηση (εκτελεστική), ως μη όφειλε και η εκτελεστική φέρνει τα νομοσχέδια του ψηφίζει η νομοθετική (Βουλή). 
Όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος και κατά τον τρόπο που βολεύει τους ολετήρες της Ελλάδος, πολιτικούς.
Τώρα, εάν εγώ είχα μία περιπέτεια με την Δικαιοσύνη, όπως, λόγου χάριν, ο κ. Βενιζέλος και είχα τις δικές του απαιτήσεις και του ΠΑΣΟΚ, όπως τις περιέγραψε ο τύπος, κατά πάσαν πιθανότητα θα ευρισκόμουν στο αυτόφωρο. Για τους θρασύτατους και ακαταδίωκτους ανθρώπους της Εκτελεστικής, που μας κυβερνούν, ισχύουν άλλα που ψήφισαν οι ίδιοι.
Και βεβαίως, η Βουλή (νομοθετική), όταν κλείνει ή συστήνει εξεταστικές επιτροπές...
ακαταδίωκτων, θάβονται στα υπόγειά της σωροί τεράστιων σκανδάλων, προδοσίες κατά της χώρας (φάκελος Κύπρου-μνημόνια), μεγάλες ρεμούλες και άλλα του βρωμάνε και δεν πάνε στην δικαιοσύνη ΠΟΤΕ.
Υπουργοί και βουλευτές, κατά τεκμήριο ένοχοι εγκλημάτων κατά συρροή, κατά του δημοσίου συμφέροντος. καγχάζουν και περιφρονούν, απειλούν και εγκληματούν εναντίον μας, εναντίον του παρόντος και μέλλοντός μας και ουδείς διώκεται.
Για τους χρυσαυγίτες υπάρχει άλλη αντιμετώπιση, διότι ενοχλούν…. Αυτοί είναι εγκληματική οργάνωση, όπως τους αποκαλεί το Μεγκάλο και άλλα κανάλια των μεγαλοφαγάδων αφεντικών και των χρυσοπληρωμένων δημοσιογράφων του συστήματος, χωρίς καν να έχει γίνει δίκη και να αποφανθεί τελεσίδικα η δικαιοσύνη περί τούτου.
Μα, μέσα στην Βουλή, στην κυβέρνηση και στο πολιτικό μας σύστημα,  ομιλούμε και πράττουμε δημοκρατικά και συνταγματικά, κύριε. Δεν το αντιληφθήκατε;
Α, ρε, ραβδί που σας χρειάζεται……