Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΜΟΚΟΒΟ 2014 - Αθλητικές εκδηλώσεις

Αγώνας δρόμου- Ποδηλατικός αγώνας
Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων "Πολιτιστικό Καλοκαίρι Σμόκοβο 2014" διοργανώνονται από τον Χορευτικό Μορφωτικό Όμιλο Σμοκόβου και παράπλευρες εκδηλώσεις που αφορούν τον αθλητισμό.
Αγώνας δρόμου
Αύριο Σάββατο στις 9:00 πμ διοργανώνονται αγώνας δρόμου 8 - 3 - 1,5 χμ ανδρών και γυναικών. Όσοι αγωνιζόμενοι εκτός Σμοκόβου θέλουν να συμμετάσχουν στον αγώνα, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή 1 ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα στο χώρο τον εκδηλώσεων, στην πλατεία Λουτροπηγής
Ποδηλατικός Αγώνας
Επίσης ο Χορευτικός Μορφωτικός Όμιλος Σμοκόβου, παράλληλα με τις παραπάνω εκδηλώσεις , διοργανώνει και Ποδηλατικό Αγώνα μήκους 8 χμ που ξεκινά από το φράγμα Σμοκόβου και τερματίζει στην πλατεία Λουτροπηγής. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στον αγώνα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μια ώρα πριν την εκκίνηση στο χώρο των εκδηλώσεων στην πλατεία Λουτροπηγής ή μισή ώρα πριν στην αφετηρία , στο Φράγμα Σμοκόβου.
Rally show Λίμνης Σμοκόβου
Στις 11 πμ θα γίνει επίδειξε με αγωνιστικά αυτοκίνητα στα τελευταία εναπομείναντα 3 χμ της Ακροπολικής χωμάτινης διαδρομής Ανάβρας που ξεκινούν 500 μ μετά το Φράγμα Σμοκόβου και κάνοντας το κλασσικό κομμάτι με τις φουρκέτες και τα μπαλκόνια τερματίζει στη διασταύρωση Λουτρών Σμοκόβου - Λουτροπηγής.
Στο τέλος όλων των αθλητικών εκδηλώσεων θα ακολουθήσει η απονομή των επάθλων στους νικητές.




Για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι Σμόκοβο 2014
Ο Πρόεδρος Καραντάνας Γιάννης