Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

3ος ο Γιώργος Χατζηγιάννης στον Διεθνή Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή Χατζηγιάννη Γεώργιο και τον Γ.Σ Καρδίτσας αυτήν την φόρα στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο ΘεσσαλονίκηςΟ αγώνας έγινε Σάββατο βράδυ στις κεντρικές οδούς της συμπρωτεύουσας, με εκκίνηση στο Λευκό Πύργο και με πάνω από 40.000 πολίτες στους δρόμους να απολαμβάνουν ως θεατές την προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών.
  Ο Χατζηγιάννης κατάφερε να καταλάβει την 3η θέση ανάμεσα σε χιλιάδες αθλητές, αφού το «νυχτερινό πάρτυ δρόμου» στέφθηκε από πρωτοφανή επιτυχία, με τους εγγεγραμμένους δρομείς να φτάνουν τελικά τους 15.499, εκπροσωπώντας 54 χώρες και συντρίβοντας όλα τα προηγούμενα ρεκόρ συμμετοχής! Ο αγώνας είχε έντονο συναγωνισμό και προσέλκυσε αθλητές υψηλού επιπέδου καθώς οι διοργανωτές είχαν θεσπίσει και χρηματικά έπαθλα για τους 3 πρώτους νικητές.
Επίσης στον ίδιο αγώνα αξίζει να αναφερθεί και η συμμετοχή του Κων/νου Παπαναστασίου, επίσης αθλητή του Γ.Σ Καρδίτσας ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση καταλαμβάνοντας την 10η θέση.

Επόμενος στόχος για τους δύο αθλητές είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα Μαραθωνίου που θα διεξαχθεί ταυτόχρονα με το Μαραθώνιο της Αθήνας στις 9 Νοεμβρίου, με τον Χατζηγιάννη να δείχνει σε «φόρμα» και έτοιμος να διεκδικήσει ακόμη και μια θέση στο βάθρο.