Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Vin Doux μουσικό σχήμα από την Καρδίτσα!

Vin Doux
Vin Doux ... όπως "γλυκό κρασί" ...
Το μουσικό σχήμα Vin Doux δημιουργήθηκε το 2011 στην Καρδίτσα από τους:
Βαγγέλη Παπαβασιλείου (πιάνο),
Αναστασία Σπύρου (φωνητικά)
και Αριστοτέλη Τσόγκα (κιθάρα).

Οι μελωδικές του διαδρομές χαρακτηρίζονται από ρετρό διάθεση και περνούν μέσα από τζαζ και λάτιν επιρροές. Από George Gerswin και Michel Legrand μέχρι Αττίκ και Κώστα Γιαννίδη, στο ρεπερτόριο των Vin Doux βρίσκονται αγαπημένα τραγούδια από το παρελθόν σε ελληνικό και ξένο στίχο αλλά και νέα τραγούδια που γράφτηκαν από το Βαγγέλη Παπαβασιλείου και την Αναστασία Σπύρου - βασικά μέλη του σχήματος σήμερα.
Οι Vin Doux έχουν πραγματοποιήσει και συνεχίζουν να πραγματοποιούν εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές, εκδηλώσεις και φεστιβάλ.
Τη χειμερινή σεζόν 2013-14 συνεργάστηκαν με τη Θεατρική Σκηνή Καρδίτσας σε μια πρωτότυπη μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Κόκκινα Τριαντάφυλλα είπες...», η οποία απέσπασε ενθουσιώδεις κριτικές.
Το φθινόπωρο του 2014 είχαν την ιδέα για τις "Μέρες Ραδιοφώνου" - ένα πολυσυλλεκτικό φεστιβάλ ρετρό στην Καρδίτσα, το οποίο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία υπό την αιγίδα του Δήμου Καρδίτσας και με τη συμμετοχή δεκάδων καλλιτεχνών από διάφορες πόλεις της Ελλάδας στις 21 & 22 Νοεμβρίου 2014.
Οι Vin Doux στο Facebook τηλ. 6977992604 - 6976000034:https://www.facebook.com
Οι Vin Doux στο YouTube:https://www.youtube.com/
Οι Vin Doux στο Διαδίκτυο:http://vindouxmusic.blogspot.gr
vindouxmusic@gmail.com