Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Θεσσαλίας: Παράταση προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών για έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας διέλευσης των διοδίων από αναπηρικά Ι.Χ.

Η  Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Θεσσαλίας ενημερώνει τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους σχετικά με το ζήτημα της έκδοσης ηλεκτρονικής κάρτας διέλευσης των διοδίων αρμοδιότητας της εταιρείας  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ  ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. ότι:

Αίτημα της Ομοσπονδίας μας, το οποίο εκφράστηκε με έγγραφό μας στις 04 Φεβρουαρίου 2015 προς το Υπουργείο Μεταφορών και προς την εταιρεία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ  ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. είναι η έκδοση ενιαίας ηλεκτρονικής κάρτας διέλευσης, που θα καλύπτει όλους τους σταθμούς διοδίων σε όλους τους αυτοκινητόδρομους της χώρας, προς απλούστευση των διαδικασιών (έκδοση μίας και μόνο κάρτας για όλη τη χώρα) αλλά και αποφυγή ταλαιπωρίας των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους.
Πλην όμως, με δεδομένο το γεγονός ότι, μόνον η εταιρεία  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ  ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. εξέφρασε την πρόθεση να εκδώσει ηλεκτρονική κάρτα διέλευσης της δικαιοδοσίας της, με έγγραφό μας   προς την εταιρεία, ζητήσαμε την παράταση του χρόνου υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών, αίτημα στο οποίο ανταποκρίθηκε η εταιρεία, ορίζοντας καταληκτική ημερομηνία υποβολής δικαιολογητικών την 30η Απριλίου 2015.
Ως εκ τούτου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πράξουν αναλόγως.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο της Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Θεσσαλίας κ. Ράλλη Τσιουλάκη στο κινητό τηλέφωνο 6972 724854

Μετά Τιμής

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΡΑΛΛΗΣ ΤΣΙΟΥΛΑΚΗΣ