Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Στα Καλυβάκια του Δήμου Παλαμά... Έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο των Απανταχού Καλυβακιωτών “Ο ΝΟΣΤΟΣ”.



Την παραδοσιακή πίτα έπλασε και “κέντησε”, για δεύτερη συνεχή χρονιά, με ιδιαίτερη τέχνη, φροντίδα και αγάπη η Καλυβακιώτισσα κ. Χρυσούλα Διδαγγέλου, η οποία και “απέσπασε” τα θερμά συγχαρητήρια των παρευρεθέντων στην εκδήλωση. Στους χαιρετισμούς που απηύθυναν ο Δήμαρχος κ. Σακελλαρίου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου τόνισαν τη μεγάλη σημασία που έχει η διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων για την συναισθηματική τόνωση των κατοίκων αλλά και γιατί αυτές κρατούν ζωντανή την παράδοση, απαραίτητο στοιχείο για την επιβίωση του τόπου.  
Με μια ξεχωριστή εκδήλωση και σε κλίμα έντονης συγκίνησης και νοσταλγίας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος των απανταχού Καλυβακιωτών “ Ο ΝΟΣΤΟΣ”, πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου για το έτος 2016. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα Καλυβάκια του Δήμου Παλαμά, στο παραδοσιακό καφενείο του χωριού, με την παρουσία του Δημάρχου Παλαμά κ. Γιώργου Σακελλαρίου, του Προέδρου του Δ.Σ. Παλαμά κ. Αναστασίου Γκαζούνη, του Προέδρου της ΔΕΥΑΠ κ. Δημητρίου Τσιαδήμου, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Καλυβακίων κ. Σπύρου Μιχόπουλου και πλήθος Καλυβακιωτών- ισσών και φίλων του Συλλόγου.