Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Βελλίδειο: Στη Θεσσαλονίκη το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου με σημαντική ημερίδα για τις Μαθησιακές Δυσκολίες


Στη Θεσσαλονίκη το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου με σημαντική ημερίδα για τις Μαθησιακές Δυσκολίες

Τα Εκπαιδευτήρια "Ο Απόστολος Παύλος" και το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου διοργανώνουν την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016 στη Θεσσαλονίκη δωρεάν επιστημονική ημερίδα με θέμα τις Μαθησιακές Δυσκολίες, με εισηγήτρια τη Δρ. Ελένη Λιβανίου, Εκπαιδευτική Ψυχολόγο και Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρίας Δυσλεξίας.

Η επιστημονική ημερίδα θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης", με ώρα έναρξης στις 18:30 και απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς, φοιτητές και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Η προεγγραφή στην ημερίδα είναι απαραίτητη και αυτή γίνεται συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά τη σχετική αίτηση στο diepistimoniko.gr.

Να σημειωθεί πως το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου είναι ένα σύγχρονο θεραπευτικό Κέντρο που παρέχει υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Συμβουλευτικής και Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων, με έδρα τα Ιωάννινα. Είναι, επίσης, κορυφαίος φορέας εκπαίδευσης για θέματα Λογοθεραπείας και Ειδικής Αγωγής, με σεμινάρια που χαρακτηρίζονται από την ποιοτική τους οργάνωση και τους υψηλού επίπεδου εισηγητές.