Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Έκθεση για την Γυναίκα | 29-30/6 & 1-2/7 Μετρό Σύνταγμα



Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για την διοργάνωση της έκθεσης αφιερωμένης στην Γυναικεία ομορφιά με τίτλο Joy She-Woman Expo που θα πραγματοποιηθεί από στις 29-30 Ιουνίου 2016 & 1-2 Ιουλίου 2016 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.
Χορηγοί της διοργάνωσης είναι οι εταιρείες:
  
Και εκθέτες έως και 6/6/2016
NATLAB, JACKIE’O, Ziaja Cosmetics, Lovie Cosmetics, ORIFLAME, VIVI ACCESSORIES, VENUS COSMETICS, Pistacia Natura Cosmetics, VASSO ACCESSORIES, PAEL COSMETICS, Bookato, Theodora’s Fashion, κ.α.
Η έκθεση που πραγματοποιείτε με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία 5 χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο και έχει κερδίσει την προτίμηση τόσο των επιχειρήσεων που συμμετέχουν όσο και των καταναλωτριών που κατακλύζουν την διοργάνωση για να δουν και να αγοράσουν προϊόντα ομορφιάς, ρούχα και αξεσουάρ σε καταπληκτικές τιμές και άριστη ποιότητα.
Η συγκειμένη διοργάνωση είναι η δεύτερη σε επισκεψιμότητα διοργάνωση (μετά την έκθεση τροφίμων και ποτών Foodex Retail) που πραγματοποιείται στον συγκεκριμένο χώρο και εκμεταλλεύεται το κοινό των επιβατών του Μετρό (σε μεγάλο ποσοστό γυναίκες) που επισκέπτονται το κέντρο της Αθήνας (Ερμού, Ιστορικό κέντρο) για τις αγορές τους. 
Για κρατήσεις χώρων και χορηγίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον στο 210 924.5577 ή μέσω email: info@verticom.gr ή info@planexpo.gr