Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

ΗΓΕΤΕΣ & ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ & ΝΑΝΟΙ

Στον πλανήτη Γη σήμερα υπάρχουν ΗΓΕΤΕΣ & ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ.
Υπάρχουν ΓΙΓΑΝΤΕΣ και ΝΑΝΟΙ πολιτικοί.
ΗΓΕΤΕΣ είναι ο Αρχηγός της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας Λόρδος και Βαρώνος Μεγιστάνας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και ο Πρόεδρος της Ρωσίας κύριος Βλαδίμηρος ΠΟΥΤΙΝ.
Ό Πρόεδρος της Ρωσίας κ. Βλαδίμηρος ΠΟΥΤΙΝ, σε συμμαχία με τη πολιτική ηγεσία της Κίνας, είναι το αντίπαλο στρατόπεδο της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Μεγάλου Προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ο Μεγιστάνας Λόρδος Βαρώνος ΡΟΤΣΙΛΝΤ, είναι ο δανειστής των φτωχών Κρατών της Γης, ο επονομάζόμενος και «Θεσμός».
Ουαί και αλλοίμονον στο Κράτος εκείνο που θα πάρει δάνεια από τον Κοσμοκράτωρα Λόρδο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ή από τους Σιωνιστικούς «Θεσμούς» αυτού.
ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ & ΝΑΝΟΙ είναι οι πρόεδροι & Πρωθυπουργοί, από Ομπάμα, Μέρκελ, Δαυϊδ Κάμερον, Ολάντ, Γιούνγκερ, μέχρι Τσίπρα & Κούλη.
Ο Κυριάκος (Κούλης) έγλειφε την ορντινάντσα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Μέρκελ, περισσότερο από τους ΓΑΠ-ΣαμαροΒενιζέλους, Τσίπρα.
Σήμερα υπάρχει η Δυτική Σιωνιστική σφαίρα επιρροής. Ν.Τ.Π. ή N.W.O. ή Παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση-Δικτατορία.
Όποιο Κράτος τολμήσει να φύγει από τη Δυτική Σιωνιστική Χούντα προς ΡΩΣΙΑ μεριά, υφίσταται σκληρή τιμωρία από τη Σιωνιστική ηγεσία της Ν.Τ.Π.
Υφίσταται ανηλεείς βομβαρδισμούς από το ΝΑΤΟ. (Βλέπε Σερβία).
Θα σας κάνουμε ΣΥΡΙΑ, απειλούν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες του Λόρδου Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, εάν τολμήσετε να κάνετε οικονομικές επαφές, (εταίροι), συνεργασίες, ή συμμαχίες με τη ΡΩΣΙΑ!!!
Οι Πολιτικοί, Θρησκευτικοί, Στρατιωτικοί ηγέτες της Δύσης, εκλέγονται από την ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης-Δικτατορίας του Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και συμπεριφέρονται ότι εξελέγησαν από τους Λαούς των Κρατών του Πλανήτη Γη, με δημοκρατικές διαδικασίες.
Τα αποτελέσματα των εκλογών βγαίνουν μέσω εταιρειών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, ιδιοκτησίας της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Και όποιος τολμά ας τα αμφισβητήσει..................
Οι Η/Υ έχουν Camera, και μέσα από αυτήν μας παρακολουθούν οι μυστικές υπηρεσίες της Ν.Τ.Π. του Λόρδου Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Οι υποψήφιοι Πρόεδροι των ΗΠΑ, είναι οι πρόεδροι των δύο μεγάλων κομμάτων, Ρεπουμπλικανών & Δημοκρατικών, ο υποψήφιος πρόεδρος και των δύο μεγάλων κομμάτων, απαραιτήτως πρέπει να τυγχάνει της εγκρίσεως της ηγεσίας της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Και έπεται συνέχεια............
Οι Βασιλείς-Πρόεδροι-Πρωθυπουργοί των κρατών της Ευρώπης, πρέπει να τυγχάνουν της ευνοίας του Προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και να κάνουν ότι διαταχθούν από αυτόν, αλλιώς, εν εναντία περιπτώσει τους περιμένει θάνατος, ή ανατροπή από την εξουσία!.
Ανατρέπονται είτε με θάνατον, ή με δημοκρατικές διαδικασίες...............
Οι Θρησκευτικοί ηγέτες εκλέγονται όλοι από την ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Ο ΠΑΠΑΣ της Καθολικής Εκκλησίας, είναι σκεύος εκλογής της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και φαινομενικά για το Λαό, φαίνεται ότι τον εξέλεξαν οι Καρδινάλιοι.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης των Ορθοδόξων, είναι σκεύος εκλογής της Παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, και φαίνεται διά τον λαόν, ότι τον εξέλεξαν οι Μητροπολίτες του Φαναρίου.
Ο Αρχιεπίσκοπος Πάσης Ελλάδος, είναι σκεύος εκλογής του Προέδρου της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και φαίνεται διά τον Λαόν, ότι τον εξέλεξαν οι Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος.
«Εφοβούντο γαρ τον Λαόν»..........................
Όποιος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, παρεκλίνει της πορείας, τον περιμένει θάνατος. (ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ).
Το ΝΑΤΟ είναι ο Στρατός της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Οι Αρχηγοί των Ελληνικών Γενικών Επιτελείων (Ε.Δ.) πρέπει να τυγχάνουν της εμπιστοσύνης και εγκρίσεως του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ.
Ο Πρόεδρος της Τουρκίας ΕΡΝΤΟΓΑΝ, αντλεί την δύναμήν του από την εύνοιαν της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. (ΡΟΤΣΙΛΝΤ).
Γιαυτό ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ τα έβαλε με τη ΡΩΣΙΑ, το αντίπαλο στρατόπεδο του Προέδρου Λόρδου-Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! Έχει πλάτες.................
Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ κάνει ότι διαταχθεί από τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Η Τράπεζα της Γερμανίας έχει πολλαπλάσια μεγαλύτερο χρέος από την Ελλάδα. Γιαυτό οι Γερμανοί δήμευσαν τα πετρέλαια + Φυσικό Αέριο της Ελλάδος, ώστε από τα έσοδα αυτά, να καλύψουν το χρέος της Γερμανικής Τράπεζας.
Όλες αυτές οι Μουσουλμανικές Ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις (ISIS), είναι έργο των Κοσμοκρατόρων και Επικυρίαρχων της Γης.
Το ερώτημα είναι γιατί οι ανίκανοι ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ & ΝΑΝΟΙ Πολιτικοί, Θρησκευτικοί, & Στρατιωτικοί ηγέτες τολμούν να βγαίνουν μπροστά;;; και διαπράττουν προδοτικές ενέργειες κατά των συμφερόντων των Λαών;;;;;;
Ο Ερντογάν απαίτησε να κατεβάσουμε την Ελληνική σημαία από τα νησιά του Αιγαίου, και οι Πολιτικοί και Στρατιωτικοί μας ηγέτες δεν αντέδρασαν.
Οι Θρησκευτικοί ηγέτες μας οδηγούν στην Πανόρθόδοξον Οικουμενικήν Σύνοδο στη Κρήτη, προκειμένου να αναγνωρίσουν τη Παγκόσμιο Σιωνιστική Πανθρησκεία του Βασιλέως Δαυϊδ, και έτσι να περάσουν τα Οικουμενικά σχέδια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των Σιωνιστών Παντοκρατόρων.
«Ινατί εφρύαξαν Έθνη και Λαοί εμελέτησαν κενά;; Παρέστησαν οι Βασιλείς της Γης, και οι Άρχοντες Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, συνήχθησαν επί τω αυτώ, κατά του Κυρίου, και κατά του Χριστού αυτού»!
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος