Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

«Ο τολμών νικά»: Με μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε η ομιλία που διοργάνωσε ο Όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας - ΝΕ στην Αθήνα

Μια άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία φιλοξενήθηκε στη σειρά ομιλιών “inspirational speeches” του Ομίλου Νεανικής Επιχειρηματικότητας – ΝΕ την Πέμπτη 30 Ιουνίου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Europa Hall του Titania Hotel στο κέντρο της Αθήνας, με θέμα «Ο τολμών νικά».
Ομιλητές ήταν οι καταξιωμένοι στο χώρο τους: Κωνσταντίνος Μαχαίρας, Πρόεδρος ΙΕΛΚΑ, Former EVP and CEO SEEA DELHAIZE GROUP και Θαλής Πιτούλης, CEO της διαφημιστικής εταιρείας McVictor & Hamilton. Το πάνελ πλαισίωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΒΕΑ, Νίκος Σοφιανός.
Η σειρά “inspirational speeches” ξεκίνησε και καθιερώθηκε στην Αθήνα και θα μεταφερθεί και στην έδρα του Ομίλου ΝΕ τη Θεσσαλονίκη, με πρόσκληση πολύ σημαντικών προσωπικοτήτων από τον χώρο του ελληνικού και διεθνούς επιχειρείν, με σκοπό την έμπνευση των νέων Ελλήνων επαγγελματιών και επιχειρηματιών και την πραγματοποίηση του βασικού στόχου του Ομίλου ΝΕ που είναι το χτίσιμο επιχειρηματικής κουλτούρας στη χώρα μας, μοναδικό μοχλό ανάκαμψης της χώρας μας από την κρίση που διανύουμε.
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το μεγάλο εγχείρημα του Ομίλου ΝΕ που δεν είναι άλλο από το πολυσυνέδριο νεανικής επιχειρηματικότητας INNECO 2016 (www.inneco.gr) που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη 16 – 18 Δεκεμβρίου. To INNECO 2016 θα αποτελείται από μια 6ήμερη έκθεση καινοτομίας & τεχνολογίας, ένα 3ήμερο επιστημονικό συνέδριο, έναν διαγωνισμό business plans και φυσικά τον πυρήνα του συνεδρίου με την παρουσία 24 παγκοσμίου φήμης ομιλητών, εξέχουσες προσωπικότητες του παγκόσμιου επιχειρείν και παγκοσμίου βεληνεκούς επαγγελματίες speakers. Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου 16 – 18 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν πολλά b2b και networking events παρουσία επιχειρηματιών, startupers, funds, επενδυτών και όλων των μελών του Ομίλου ΝΕ.