Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Κοπή πίτας Συλλόγου των Απανταχού Καρδιτσιωτών - Συναυλία σύγχρονης μουσικής με την χορωδία "ΑΡΙΩΝ" Καρδίτσας {Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017 - ώρα 11.30' π.μ. - Αίθουσα συναυλιών "Άρης Γαρουφαλής" Ωδείου Αθηνών - ΑΘΗΝΑ}

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΩΝ


Αγαπητοί συμπατριώτες Καρδιτσιώτες,

Ο Σύλλογός μας σας ανακοινώνει και σας προσκαλεί την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11.30’ π.μστην αίθουσα συναυλιών «Άρης Γαρουφαλής» του Ωδείου Αθηνών {οδός Βασ. Γεωργίου 17-19 & Ρηγίλλης, ΑΘΗΝΑ – όπισθεν Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων}, ότε και όπου θα πραγματοποιήσει μεγάλη συναυλία σύγχρονης μουσικής με την γνωστή χορωδία του Καλλιτεχνικού Συλλόγου Καρδίτσας «Ο ΑΡΙΩΝ».

Η συναυλία θα περιλαμβάνει συνθέσεις μεγάλων Ελλήνων δημιουργών {Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Κουγιουμτζή, Μάνου Ελευθερίου, Βασίλη Τσιτσάνη κλπ} που θα ερμηνεύσουν 35 συμπατριώτες μας χορωδοί που θα έλθουν από την Καρδίτσα, υπό την καθοδήγηση του μαέστρου, Χρήστου Σάλτη, ενώ θα ξεκινήσει με το «Τραγούδι της Καρδίτσας» που θα ερμηνεύσει ο τραγουδιστής Λάζαρος Γατσαποστόλης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη κοπή της πίτας του Συλλόγου μας (θα μοιραστούν κομμάτια σε όλους), ενώ θα μοιραστούν δώρα σε όλους τους μικρούς Καρδιτσιώτες που θα παρευρεθούν.

Επίσης, θα βραβευτούν από τον διοργανωτή Σύλλογο για την πολυετή προσφορά τους στις Τέχνες και τον Πολιτισμό,ο πανελληνίως καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης, Θωμάς Μπακαλάκος (κατάγεται από την Κυψέλη Σοφάδων) και η γνωστή ζωγράφος, Βούλα Δόγια (κατάγεται από τους Σοφάδες).

Έχει ορισθεί συμβολική τιμή εισόδου 5 ευρώ, ενώ όλα τα παιδιά θα εισέλθουν δωρεάν. Για πληροφορίες για την εκδήλωση, καθώς και προπώληση εισιτηρίων, μπορείτε να απευθύνεστε στον Σύλλογό μας {τηλ. 210.3301370 – e-mail:s.a.karditsiwtwn@gmail.com}. 

Σας αποστέλλουμε την αφίσα και την πρόσκληση της εκδήλωσης με την θερμή παράκληση να τις προωθήσετε σε συμπατριώτες μας που κατοικούν στο Λεκανοπέδιο Αττικής-Πειραιά. Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα σας αποστείλουμε επιπλέον πληροφοριακά στοιχεία (πρόγραμμα συναυλίας, ονόματα χορωδών κλπ) για την εκδήλωση.

Η παρουσία σας στην εκδήλωση, εφόσον βρίσκεσθε στην Αθήνα στις 12 Φεβρουαρίου, θα είναι πολύ τιμητική για τον Σύλλογό μας. 

Με ειλικρινείς πατριωτικούς χαιρετισμούς,
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
 
Διεύθυνση: οδ. Κάνιγγος 9, ΑΘΗΝΑ ΤΚ 10677
Τηλέφωνα: 210/8254304  *  210/3301370  *  6976/704654  *  210/8254305 (φαξ)
Facebook: ''ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ''
 
ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ
ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ 10.00 π.μ-12.30 μ.μ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στην Συναυλία σύγχρονης Ελληνικής μουσικής που οργανώνει ο Σύλλογός μας με την 35μελή χορωδία του Καλλιτεχνικού Συλλόγου Καρδίτσας «Ο ΑΡΙΩΝ», υπό τον μαέστρο, Χρήστο Σάλτη.
Η συναυλία θα περιλαμβάνει γνωστές συνθέσεις μεγάλων Ελλήνων δημιουργών και θα ξεκινήσει με το «Τραγούδι της Καρδίτσας» που θα ερμηνεύσει ο τραγουδιστής, Λάζαρος Γατσαποστόλης.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη κοπή της πίτας του Συλλόγου μας, θα βραβευτούν για την πολυετή προσφορά τους στις Τέχνες και τον Πολιτισμό οι συμπατριώτες μας, Θωμάς Μπακαλάκος (μουσικοσυνθέτης) και η Βούλα Δόγια (ζωγράφος) και θα μοιραστούν δώρα σε όλους τους μικρούς Καρδιτσιώτες που θα παρευρεθούν.

Συμβολική τιμή εισόδου: 5 ευρώ (Όλα τα παιδιά θα εισέρχονται δωρεάν)