Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Βραδιά Θεσσαλικής μπυρογνωσίας στην ReHaB Pub στην Θεσσαλονίκη

Η ReHaB Pub, η μοναδική pub ανταποδοτικού χαρακτήρα, την Πέμπτη 23/3, φιλοξενεί την Καρδιτσιώτικη *STILVI (stout και blond), την Τρικαλινή ΛΗΘΕΝΙΑ και την Βολιότικη ARGO σε μια ακόμη βραδιά μπυρογνωσίας!

Οι:
STILVI blond
ARGO golden ale
ΛΗΘΕΝΙΑ IPA
STILVI stout

Και οι 4 από 25€ στα 20€ σε τιμή μπυρογνωσίας!
Σας περιμένουμε!

Η πρώτη Pub-café της πόλης με ανταποδοτικό χαρακτήρα έφτασε στην Θεσσαλονίκη και στέκεται στο πλευρό των αθλητικών ομάδων rugby και ice hockey της πόλης.
Η ReHaB Pub βρίσκεται στην Βαλαωρίτου 19 και προσφέρει θεματικές βραδιές με γνωστούς dj της πόλης , live συγκροτήματα, με rock, country, blues και jazz ήχους για αξέχαστες βραδιές με ποιοτικές μουσικές και party μέχρι το πρωί τα Σαββατοκύριακα.
Επίσης θα βρείτε μπύρες σε βαρέλι και μπουκάλι από Ελληνικές μικροζυθοποιίες, όπως Septem, Voreia, Corfu αλλά και μια συνεχώς αυξανόμενη λίστα, καθώς και επιλεγμένη ποικιλία από ποτά και special malt whiskeys, για να συνοδέψετε ιδανικά τις μουσικές βραδιές ή τους αγώνες rugby και ice hockey που προβάλονται σε τακτική βάση στην ReHaB Pub.
Να σημειωθεί πως η ReHaB Pub προσφέρει το 15% από τα κέρδη της σαν χορηγίες στις ομάδες rugby και ice hockey της πόλης.

Πληροφορίες:
Τηλέφωνο: 2310 524313
Fb event: https://www.facebook.com/events/1778993895751814/
ReHaB Pub

Βαλαωρίτου 19

*Η Στίλβη, κόρη του θεού Πηνειού, είναι νύμφη που ζει στις πηγές και στα ποτάμια. Συνοδεύει πάντα το νερό, τονίζοντας τη ζωογόνο δύναμή του και τις ευεργετικές του ιδιότητες για τις καλλιέργειες και τα αγαθά της γης. Η μπύρα μας εμπνέεται από τη μυθολογία και την ιστορία του τόπου μας και ξεκινά το ταξίδι της από τις πηγές και τα βουνά των Αγράφων, για να ανταμώσει το θεσσαλικό κάμπο και τους ανθρώπους του.

ΕΔΩ Η ΣΕΛΙΔΑ:http://stilvibeer.gr/