Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΓΟΥΙΛ ΣΜΙΘ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ! ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

Ο διάσημος Χολυγουντιανός ηθοποιός Γουίλ Σμιθ μαζί με την σύζυγό του Τζάντα και την κόρη τους, Γουίλοου επισκέφθηκαν πριν λίγες ημέρες την Κέρκυρα και έπειτα βρέθηκαν στους Παξούς και τους Αντίπαξους, όπου μάλιστα έκατσαν και καθάρισαν παραλία του νησιού από τα σκουπίδια.
Είναι χαρακτηριστικό πως η 17χρονη Γουίλοου έχει «γεμίσει» τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες, όπου η ίδια και οι γονείς της απολαμβάνουν  τα κρυστάλλινα νερά των ελληνικών νησιών.
Ωστόσο, η φωτογραφία που έκανε «θραύση» είναι αυτή που δείχνει την Τζάντα και τη Γουίλοου μαζί με το προσωπικό της θαλαμηγού να μαζεύουν σκουπίδια από παραλία των Αντίπαξων.
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΟΥΙΛ ΣΜΙΘ ΣΤΟ Instagram:
«Ευρισκόμενη τόσο μακριά από αυτό που εγώ αντιλαμβάνονται ως μία μολυσμένη μητρόπολη, δεν άντεχα να κοιτάζω αυτές τις όμορφες παραλίες της Ελλάδας να είναι γεμάτες σκουπίδια. Είδα νεκρούς γλάρους που είχαν πνιγεί από μικρά κομμάτια πλαστικού και άλλα μη βιοδιασπώμενα υλικά. […] Τέσσερις υπέροχοι άνθρωποι μαζί με τη μαμά μου και εμένα μαζέψαμε 22 σακούλες γεμάτες πλαστικά και απορρίμματα από τρεις μικρές παραλίες των Αντίπαξων. […] Αν όλοι ξεκινήσουμε να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά»,