Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Καρδίτσα: Αθλητική πανδαισία από το MEGA STUDIOS

. Μαγική βραδιά με πανδαισία αθλημάτων απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες του κατάμεστου κλειστού γυμναστηρίου της πόλης μας στην διάρκεια της αθλητικής εκδήλωσης του MEGA STUDIOS 
 . Ρυθμική, Ταεκβοντό, Kick-Boxing, Aerobic όλα έδεσαν όμορφα σε μια παράσταση η οποία μάγεψε το κοινό που την καταχειροκρότησε. 
. Η εκδήλωση άνοιξε με τις βραβεύσεις αθλητών της Ακαδημίας Ταεκβοντό MEGA STUDIOS που διακρίθηκαν κατά την διάρκεια τη φετινής περιόδου.
. Ο Αντιπεριφερειάρχης κ Τσιάκος Βασίλης παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον αθλητή Αποστολίδη Παύλο, για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε σε διασυλλογικό Β. Ελλάδος, και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Καρδίτσας κ Τάντος Μιχάλης βράβευσε την αθλήτρια Πανάγου Φένια για το αργυρό σε διασυλλογικό Β. Ελλάδος.
. Στη συνέχεια έγινε η απονομή των Μαύρων Ζωνών και Dan της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό σε αθλητές που ανδρώθηκαν μέσα στα τμήματα της Ακαδημίας, Λέκκα Ζαχαρένια, Κουσκούνα Βασίλη, Χαρώνη Θωμά, Φλίσκα Αγγελική, Φλίσκα Βασιλική και Τάτσιου Εβίτα.
. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με όλα τα τμήματα που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παρουσίασαν τα προγράμματά τους με συντονισμό και ακρίβεια.
. Το τμήμα της Ρυθμικής παρουσίασε προγράμματα με κορδέλες και σχοινάκι. Το τμήμα Aerobic προγράμματα με step, cross training, yoga και μπάλες. Το τμήμα Kick-Boxing πρόγραμμα με στοχομαχία, τεχνικές αγώνα και ελεύθερο αγώνα. Η Ακαδημία Ταεκβοντό αυτοάμυνες, poomse και τεχνικές λακτισμάτων, ενώ η επίλεκτη ομάδα επίδειξης του MEGA STUDIOS παρουσίασε αυτοάμυνες δρόμου, αγωνιστικό Ταεκβοντό και σπάνιες εκτελέσεις θραύσεως σανίδας.
 . Η βραδιά έκλεισε με τους υπεύθυνους Τάτσιο Γιώργο και Φλίσκα Παναγιώτη οι οποίοι ευχαρίστησαν τον κόσμο για την θερμή τους παρουσία κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.