Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Πρώτο βραβείο Premium awards 2017 Quality&taste για τον Καρδιτσιώτη pastry chef Ευάγγελο Χασιώτη

Pastry chef Ευάγγελος Χασιώτης
Ο πανελλαδικός διαγωνισμός βράβευσης Premium awards 2017 Quality&taste, του Estiatoria.gr , αφορά στην βράβευση της ποιότητας & γεύσης των εστιατορίων της Αθήνας αλλά και μια διάκριση 5 επαγγελματιών από τον χώρο της εστίασης .
Η βράβευση από τον ιδιοκτήτη του estiatoria.gr Φίλιππο Κούτρα

Δημ.Σιγάλα, Β.Χασιώτης ,Τίνα Φέτση
Λένα Κοσκοσίδου, Βαρβάρα Ρώσσα, Γ.Νικολαράκος 
Η μεγάλη απονομή έλαβε χώρα στην πισίνα του Politia Tennis Club ,με μια λαμπερή δεξίωση παρουσία ανθρώπων των media, το επιτελείο του Star ,καταξιωμένων chef και επιφανών επιχειρηματιών.

Ανάμεσα στα 5 διακεκριμένα πρόσωπα πανελλαδικά ήταν και ο Καρδιτσιώτης pastry chef Βαγγέλης Χασιώτης , που έλαβε το 1ο βραβείο ποιότητας & γεύσης στην κατηγορία ζαχαροπλαστικής .Οι βραβευμένοι ψηφίστηκαν από το κοινό για την προσφορά τους όλη τη χρονιά αλλά και από 27.000 εγγεγραμμένα μέλη του Εstiatoria.gr .

Εδώ και 2 χρόνια ο pasrty chef Ευάγγελος Χασιώτης εργάστηκε σε μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία και εστιατόρια της Θεσσαλίας και της Αθήνας ,φέτος η συνεργασία του με τον επιχειρηματία Γιάννη Καλογιάννη τον έφερε στην Κηφισιά και στο πολυτελές καφέ εστιατόριο I Frati όπου ανέλαβε τα ηνία να δημιουργήσει μοναδικές σοκολατένιες γεύσεις !

«Η μόδα της σοκολάτας» από τον pastry chef Ευάγγελο Χασιώτη

Ο pastry chef Ευάγγελος Χασιώτης παρουσίασε σε αγαπημένους φίλους του τη νέα του συλλογή από σοκολατάκια με θέμα «Η μόδα της σοκολάτας «εμπνευσμένος από τη δουλειά του μαιτρ υψηλής ραπτικής Βασίλη Ζούλια.




Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σ’ ενα καταπράσινο κήπο στην Εκάλη με νότες νοσταλγίας μιας άλλης εποχής. Με την παρουσία τους τίμησαν το απογευματινό αυτό κάλεσμα άνθρωποι του καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ανθή Σαλαγκούδη τίμησε το κάλεσμα αυτό σε ρόλο μοντέλου. Τα έσοδα διατέθηκαν στο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑ»,»ΔΟΤΕΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ».
Πολλά συγχαρητήρια στον κο Χασιώτη που με την ευγένεια και το ταλέντο του κέρδισε και το κοινό της Αθήνας .

ΠΗΓΕΣ:
https://www.facebook.com/evaggelos.xasiotis/
http://www.ereportaz.gr/
http://www.trikalaidees.gr/