Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Παγκόσμια ημέρα οργασμού: Γιορτάστε... κάνει καλό !!!

Ένας οργασμός την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!!!

Οργασμός. Ποια είναι τα οφέλη του για την υγεία μας άραγε; Σύμφωνα με νέες έρευνες για όλα ευθύνονται οι ορμόνες. Εξαιτίας των ορμονών και των χημικών ουσιών που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια της κορύφωσης, τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες, ο οργανισμός επωφελείται. Μάλιστα Αμερικανοί επιστήμονες συστήνουν στους άντρες έναν οργασμό την ημέρα.

Ερευνητές από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Harvard στις Ηνωμένες Πολιτείες διαπίστωσαν πως οι άντρες που εκσπερμάτιζαν πάνω από 21 φορές το μήνα είχαν ως και 22% λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν καρκίνο του προστάτη.

Στις μαύρες και ανελεύθερες εποχές που ζούμε, όπου γενική κυριαρχία της οικονομίας και των αριθμών επί της κοινωνίας μεταφέρουν και οξύνουν την βαρβαρότητα και τον ανταγωνισμό και στις ανθρώπινες σχέσεις, όπου έρωτες και αγάπες ανεβοκατεβαίνουν ως μετοχές στην αγορά, όπου η ρευστότητα και η αβεβαιότητα μετατρέπουν την μεταξύ μας εμπιστοσύνη σε ένα ακόμα ρίσκο και επικίνδυνη επένδυση, όπου τα πάντα, άνθρωποι, πράγματα και συναισθήματα είναι τόσο ρευστά ώστε η μόνη βεβαιότητα είναι πια η αβεβαιότητα, σε τέτοιους καιρούς λοιπόν δεν υπάρχει τίποτα πιο οδυνηρό και αβάσταχτο από την ανθρώπινη απώλεια.. Να χάνουμε ο ένας τον άλλον..

Όμως ακόμα και μέσα σε τέτοιες απάνθρωπες συνθήκες υπάρχουν και στιγμές όπως εκείνες του οργασμού που μας χαρίζουν ένα ανθρώπινο σμίξιμο, μια ανθρώπινη επαφή και συνεύρεση χωρίς να κοστίζουν απολύτως τίποτα, χωρίς να ρισκάρουν τίποτα και χωρίς να αποτελούν όρο στο μνημόνιο..
Δεν είναι δύσκολο να ζήσει κανείς τέτοιες στιγμές. Η συνταγή είναι απλή: Η ανοργασμικότητα συνήθως ξεκινά απ την ψυχή και καταλήγει στα άκρα..Επομένως αρκεί κατ αρχάς να απαλλαγεί από την φυλακή που έχει εντός του και να δει τον εαυτό του ως ελεύθερο άνθρωπο εξαντλώντας κάθε περιθώριο και σπάζοντας αντιλήψεις και δεσμά που κάποτε σεβάστηκε και αγάπησε και δυστυχώς ίσως ακόμα αγαπά..

Εύχομαι λοιπόν σε όλους άφθονους και ασταμάτητους δροσερούς καλοκαιρινούς οργασμούς.. Κάθε μέρα να γίνει μια παγκόσμια μέρα..
-Όχι στην ιδιοκτησία ανθρώπου από άνθρωπο!!!
-Όχι στην αποκλειστικότητα ανθρώπου από άνθρωπο!!!
-Ένας είναι ο εχθρός ο εγωισμός!!!
-Όχι στον ερωτικό καταναλωτισμό, ναι στον αγνό και άδολο και συναισθηματικό οργασμό, χωρίς θρησκευτικές και ιδεολογικές προσμίξεις, χωρίς κοινωνικές σκοπιμότητες, χωρίς εγωισμούς και συμπλέγματα επιβεβαίωσης! 

Καλό και ανατρεπτικό υπόλοιπο καλοκαιριού αδέρφια, η όμορφη ζωή είναι πολύ πιο απλή από αυτήν που ζούμε!!