Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Βιτάλης προς Τσίπρα και Καμένο: Στις 5 Νοεμβρίου, μπορείτε να γράψετε ιστορία.

Να κληθούν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να κινητοποιήσουν στις 5 Νοεμβρίου όλες τις δυνάμεις τους στο Σύνταγμα και με μοναδικό στόχο το σταμάτημα της πορείας της χώρας προς την άβυσσο, αποφάσισε ομόφωνα στη χθεσινή του συνεδρίαση, το Πολιτικό Συμβούλιο του Πατριωτικού Μετώπου.
Παράλληλα, εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο του Κινήματος να αποστείλει προσωπική επιστολή στους δύο πολιτικούς αρχηγούς, καλώντας τους να τοποθετηθούν επίσημα, στην πρόταση του ΠΑΜ, για πλήρη ανατροπή του σημερινού αδιέξοδου πολιτικού σκηνικού.
Στην σχετική επιστολή προς τους Προέδρους του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αναφέρεται:
Αξιότιμοι κ.κ. Τσίπρα και Καμένε.
1.    Γνωρίζετε πάρα πολύ καλά, πως οποιοδήποτε διαχειριστικό ή ακόμη και διαρθρωτικό μέτρο, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε στην ανεξέλεγκτη πια πορεία της χώρας, προς την ολική της καταστροφή.
2.    Γνωρίζετε πάρα πολύ καλά, πως τα 900 περίπου δις συνολικού χρέους, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αποπληρωθούν.
3.    Γνωρίζετε πάρα πολύ καλά, πως με επαναδανεισμούς επί επαναδανεισμών, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να γίνει επανεκκίνηση της οικονομίας.
4.    Γνωρίζετε πάρα πολύ καλά, πως μέσα από τη συγκεκριμένη βουλή και από το συγκεκριμένο πολιτειακό και πολιτικό πλαίσιο, καμία αλλαγή σε όφελος του Λαού μας, δεν μπορεί να δρομολογηθεί.
5.    Γνωρίζετε πάρα πολύ καλά, πως ακόμη κι’ αν πάρετε την εξουσία στα χέρια σας, η θητεία σας θα είναι βραχύχρονη και αναποτελεσματική, δεδομένου του όγκου και της πολλαπλότητας των προβλημάτων της χώρας.
6.    Γνωρίζετε πάρα πολύ καλά, πως οι δρόμοι στους οποίους οδηγείται η χώρα, είναι είτε ο αιματηρός της Αργεντινής είτε ο ειρηνικός της Ισλανδίας.
7.    Γνωρίζετε αμφότεροι πως ο μόνος ο οποίος μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα, είναι ο ίδιος ο Λαός.
Αμφότεροι, έχετε εκφραστεί κατά διαστήματα - και τελευταία εντονότερα - στην ανάγκη να προχωρήσει η χώρα, από το πολιτειακό απολίθωμα της «κοινοβουλευτικής δημοκρατίας», στην Άμεση Δημοκρατία. Το πρόταγμα όλων των προοδευτικών Κινημάτων σε ολάκερο τον κόσμο.
Στις 5 Νοεμβρίου, είναι η μεγάλη ευκαιρία για όλους μας, να ανακόψουμε την πορεία της χώρας προς την άβυσσο.
Στα χέρια μας/σας, κρατάμε/τε το Νέο Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας. Επεξεργασμένο τα 12 τελευταία χρόνια και συμπληρωμένο/διορθωμένο, από τον Ελληνικό Λαό.
Όλα είναι έτοιμα, για το μεγάλο βήμα, στην επόμενη μέρα της Ελλάδας και του Λαού μας. Την μέρα όπου, ο ίδιος ο Λαός – όπως της Ισλανδίας – θα αποφασίσει για την τύχη του. Για τα μνημόνια, το ΔΝΤ, την ΤΡΟΙΚΑ, την οικονομία, την κοινωνική συνοχή και όλα όσα διαλύονται καθημερινά από τους διεθνείς τοκογλύφους.
Στις 5 Νοεμβρίου, ανοίξτε την πόρτα για μια άλλη Ελλάδα, για μια άλλη κοινωνία. Εσείς και τα κόμματά σας, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτε εξ’ άλλου, από την Άμεση Δημοκρατία. Δώστε λοιπόν την ευκαιρία στις κοινωνικές δυνάμεις που σας ακολουθούν, να πάρουν την υπόθεσή τους στα χέρια τους.
Το Πατριωτικό Μέτωπο, όπως εξ’ άλλου γνωρίζετε, δεν διεκδίκησε θέση στο σημερινό πολιτικό σκηνικό. Πόθος και όραμά του, ήταν και παραμένει, το πέρασμα της κοινωνίας μας, σε αυτό που θάπρεπε να έχει από το 1827: Την Άμεση Δημοκρατία του Καποδίστρια, τους δημοκρατικούς καρπούς της οποίας απολαμβάνουν σήμερα λαοί όπως της Ελβετίας, της Ισλανδίας, της Νέας Ζηλανδίας.
Στις 5 Νοεμβρίου, δώστε μια ευκαιρία στην Ελλάδα, στο Λαό μας, στον πολιτικό σας φορέα, στον εαυτό σας. Γράψτε το όνομά σας στην ιστορία του πολύπαθου αυτού τόπου, έτσι ώστε οι γενιές που έρχονται, να σας τιμούν και να σας ευχαριστούν για την ιστορική επιλογή σας.
Σταύρος Βιτάλης
Πρόεδρος Πατριωτικού Μετώπου
Πατριωτικό Μέτωπο
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr pametopo@gmail.com