Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ - ΕΡΕΥΝΑ ΜΕ ΔΩΡΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΣΕΤ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

Ο θεσμός της χορηγίας σε ομοσπονδίες, αθλητές, συλλόγους κλπ απασχολεί όλους όσοι ασχολούνται είτε ερασιτεχνικά, είτε επαγγελματικά με το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ. Οι συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική κοινωνία και ως εκ τούτου και στην ελληνική αγορά, έχουν δώσει μια νέα μορφή στον θεσμό της αθλητικής χορηγίας, η οποία έχει μπει στο μικροσκόπιο της έρευνας από πολλά Πανεπιστήμια ανά τον κόσμο.
Μια τέτοια έρευνα, σχετικά με τον βαθμό ανάκλησης των χορηγών και τη στάση απέναντι στον θεσμό της χορηγίας, βρίσκεται σε εξέλιξη. Και το σημαντικότερο: μπορείς να γίνεις κομμάτι αυτής της έρευνας που σκοπό έχει να εξετάσει τον βαθμό αναγνώρισης των χορηγών, τη στάση τους απέναντι στο θεσμό της αθλητικής χορηγίας και τον βαθμό επηρεασμού της αγοραστικής τους συμπεριφοράς.
Το ερωτηματολόγιο που καλείσαι να συμπληρώσετε, αποτελεί μέρος έρευνας του τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, και απευθύνεται στην οικογένεια του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (αθλητές, προπονητές, εκπαιδευτές, τους οπαδούς, τους υπαλλήλους κ.λπ.) .
Εμείς, από την πλευρά μας σας επιβραβεύουμε, αφού εάν συμπληρώσεις ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ερωτηματολόγιο, λαμβάνεις μέρος στην κλήρωση για δύο συλλεκτικά σετ εξοπλισμού ΤAEKBONTO (θώρακας και κάσκα) των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004 (συλλεκτική έκδοση).
Η συμμετοχή σου στη συγκεκριμένη έρευνα είναι σημαντική, ο χρόνος που θα δώσεις δεν είναι μεγάλος, ενώ οι απαντήσεις είναι απολύτως ανώνυμες.

ΤΟ LINK ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή