Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Τοπικό πάχος τέλος μόνιμα και με φυσιολογικό τρόπο.

cryoliopol.jpg
Πρόκειται για μία θεραπεία που «εξαφανίζει» τα λιποκύτταρα μέσω μιας φυσιολογικής διαδικασίας απόπτωσης. Η μέθοδος αναπτύχθηκε στο Harvard University από τους επιστήμονες Dieter Manstein, MD και Rox Anderson, MD, PhD, οι οποίοι παρατήρησαν αρχικά πως τα παιδιά που τρώνε γρανίτα παγωτό έχουν «λακκάκια» στα μάγουλά τους.
Αυτή η παρατήρηση αποτέλεσε την βάση των μελετών για την ανακάλυψη της επαναστατικής θεωρίας της κρυολιπόλυσης.
Πρόκειται για μια διαδικασία η οποία παγώνει και κρυσταλλοποιεί τα λιποκύτταρα και τα απομακρύνει μόνιμα με έναν φυσιολογικό τρόπο, χωρίς να βλάπτει τους παρακείμενους ιστούς. Ουσιαστικά συμβαίνει ένας πρώιμος θάνατος των λιποκυττάρων και στη συνέχεια απομάκρυνση των νεκρών λιποκυττάρων από τα φαγοκύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος. (Η εν λόγω απομάκρυνση λέγεται απόπτωση).
Η μείωση του λίπους αρχίζει να γίνεται ορατή περίπου 3 εβδομάδες μετά τη θεραπεία και ολοκληρώνεται σε 2-3 μήνες. Το αποτέλεσμα της Coolsculpting κρυολιπόλυσης – κρυογλυπτικής δε σχετίζεται με διατροφή ή με άσκηση.
Σε περισσότερο από το 80% των περιπτώσεων μια μοναδική θεραπεία Κρυολιπόλυση είναι αρκετή για ένα άριστο αποτέλεσμα, το οποίο θα είναι ορατό αφού θα χάσετε πόντους. Σε λιγότερο από 20% των ασθενών (που μπορεί να έχουν πιο μεγάλη ποσότητα τοπικού πάχους) μία μόνο θεραπεία θα επιφέρει σημαντική βελτίωση, αλλά για την τελειότητα ίσως απαιτηθεί και δεύτερη συνεδρία σε 2-3 μήνες.
http://www.stogiatro.gr/prosfores/1-therapeia-kryolipolysis