Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Πελματογράφημα-προσφορά του «Anatomic Shop» για τα παιδιά του Ηρακλή Παλαμά


Στο κατάστημα ορθοπεδικών ειδών και ιατρικών συστημάτων «Anatomic Shop» (Ιεζεκιήλ 40 & Λαμπράκη Γρηγορίου) βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή (29/05) οι προπονητές και τα παιδιά όλων των τμημάτων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ηρακλή Παλαμά, αποδεχόμενοι με χαρά την πρόσκληση του κ. Κώστα Κομποδιέτα για δωρεάν πελματογράφημα. Οι μικροί αθλητές του Ηρακλή, υποβλήθηκαν στην παραπάνω εξέταση, η οποία από πολύ μικρές ηλικίες μπορεί να αναγνωρίσει και να διορθώσει παθήσεις όπως: πλατυποδία, κοιλοποδία, βλαισοπλατυποδία, συγγενείς ασθένειες των κάτω άκρων, ραιβοποδία κλπ.
  Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και εκ των προπονητών στα τμήματα υποδομής του Α.Σ.Κ., Κώστας Κομποδιέτας τους υποδέχτηκε με χαμόγελο  και η ειδικευμένη πάνω στο πελματογράφημα, κ. Σοφία Αβραμοπούλου τους καλωσόρισε αρχικά και κατόπιν ανέλαβε την εξέταση αντλώντας τις ατομικές πληροφορίες κάθε αθλητή (ηλικία, βάρος, ύψος). Στη συνέχεια ο κάθε αθλητής ξεχωριστά τοποθετήθηκε στον ειδικό τάπητα (δυναμοδάπεδο) με αισθητήρες πίεσης, πάνω στον οποίο στάθηκαν και βάδισαν ώστε με αυτόν τον τρόπο να προκύψει η ανάλυση της στάσης και του βαδίσματός τους. Αμέσως μετά η κ. Αβραμοπούλου ανέλυσε τα αποτελέσματα στους γονείς & τον κάθε αθλητή ξεχωριστά, που δέχτηκαν τις συμβουλές των ειδικών και αγκάλιασαν την δράση αυτή με το ενδιαφέρον και την μεγάλη ανταπόκριση τους.
  Το παρών έδωσαν, συνοδεύοντας τα παιδιά, ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Κώστας Τρουβάς και οι προπονητές Γιάννης Μαντζίκος και Στράτος Πέτρου, οι οποίοι έκριναν απαραίτητη για την υγεία και σωστή ανάπτυξη των μικρών τους αθλητών την συγκεκριμένη εξέταση.
  Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ηρακλής Παλαμά ευχαριστεί θερμά το κατάστημα Anatomic shop και τον κ. Κώστα Κομποδιέτα, για την πρόσκληση και την πραγματοποίηση της πρωτοποριακής αυτής δράσης, καθώς και όλους τους γονείς που ανταποκρίθηκαν.