Φωτογραφία: Αχιλλεας Μπανασιος |
Προσθέτουμε σιγά-σιγά το ζουμί της πάπιας, πιπέρι, σκόρδο και ξύδι.Θα γίνει ένας πηχτός χυλός.Στη συνέχεια τηγανίζουμε την πάπια ελαφριά ή την ψήνουμε στο γκρίλ μέχρι να πάρει χρώμα.Σερβίρουμε ξεχωριστά την πάπια και ξεχωριστά το χυλό σε βαθύ πιάτο.
Μαζί έρχεται και επιπλέον σκορδοστούμπι (κρέμα σκόρδου με λάδι και ξίδι) για όσους θα ήθελαν να συμπληρώσουν τον καβουρμά.
''Βογιατζής''-Καρδιτσομαγούλα-Καρδίτσα
Ταβέρνα - μαγειρευτά
Τηλέφωνο : 24410/25467
Πηγή: https://www.tanea.gr/