Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Χάκερ τοποθέτησαν πορνογραφικό υλικό στο κανάλι του Sesame Street στο YouTube

Το κανάλι του Sesame Street στο YouTube, δέχθηκε επίθεση σήμερα από χάκερ, κατά την οποία αντικαταστάθηκε το παιδικό περιεχόμενό του με πορνογραφικό υλικό....



Το YouTube προχώρησε στην αφαίρεση περιεχομένου 22 λεπτών, ενώ αναρτήθηκε από την ιστοσελίδα ένα μήνυμα που ενημέρωνε ότι το κανάλι δεν είναι διαθέσιμο προσωρινά.

Εκπρόσωποι της δημοφιλούς ιστοσελίδας, αρνήθηκαν να σχολιάσουν το περιστατικό, αλλά αρκέστηκαν στο ότι απλά η απομάκρυνση του υλικού έγινε σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές χρήσης, οι οποίες απαγορεύουν πορνογραφικό υλικό.

Οι χάκερ, αλλοίωσαν και το προφίλ του καναλιού, προσθέτοντας το όνομα MrEdxwx για στο όνομα χρήστη, ενώ η σελίδα περιλάμβανε και το ακόλουθο μήνυμα:

«Ποιος δεν αγαπά το πορνό; Ακριβώς, όλοι το αγαπούν!Οι MREDXWX και MRSUICIDER91, είμαστε εδώ για να σας φέρουμε πολύ και ενδιαφέρον υλικό! Σας παρακαλώ μην αφήσετε να πάρουν τον λογαριασμό πίσω :(. Αφήστε εμένα και τον MRSUICIDER91 να τον έχουμε και θα κάνουμε όλη την Αμερική χαρούμενη!»

Διατυπώθηκε η άποψη ότι ένας χρήστης του YouTube με το όνομα MrEdxwx κρύβεται πίσω από την επίθεση, ωστόσο ο εν λόγω χρήστης μεταφόρτωσε ένα βίντεο στο οποίο αρνείται την κάθε ανάμειξη.

http://topeiraxtiri.blogspot.com/