Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

"Όποιος μπερδεύεται με τα τραγούδια μου καταστρέφεται"

«Οποιος μπερδεύεται με τα τραγούδια τα δικά μου καταστρέφεται κιόλας. Είναι τα τραγούδια τα οποία έχει πει ο καλλιτέχνης. Μην μπερδεύεσαι λοιπόν με αυτά τα τραγούδια, γιατί θα βγάλεις τα μάτια σου» είπε και ελάλησε ο Σταμάτης Κόκοτας περιγράφοντας...

την εικόνα του ελληνικού τραγουδιού και βγάζοντας παράλληλα μια πικρία για όσα συμβαίνουν σήμερα στις μεγάλες πίστες.

Ο μεγάλος ερμηνευτής σε μια εκ βαθέων ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Flash 96 και τον Νίκο Κεραμίδα αποκάλυψε γιατί απέχει από τις μεγάλες πίστες: «Δεν είναι ότι δεν θέλω. Ορισμένοι έχουν ψευδαισθήσεις και νομίζουν ότι είναι καλλιτέχνες.

Ορισμένες κλίκες έχουν χαλάσει όλα τα μαγαζιά. Τους μεγάλους καλλιτέχνες πρέπει να τους σέβονται. Εφτασαν να ανοίγουν μία ή δύο φορές την εβδομάδα και έδιωξαν την οικογένεια από μέσα. Να δούμε τώρα τι θα μείνει...»

Ο Σταμάτης Κόκοτας δήλωσε τραγουδιστής «παλαιών αρχών που κάνει το καλύτερο δυνατό για να ευχαριστηθεί ο κόσμος». Από την κριτική του τραγουδιστή δεν γλίτωσαν ούτε όσοι βγαίνουν από τα talent shows: «Δεν ξέρω από πού μπαίνουν και βγαίνουν όλοι αυτοί. Εκείνο που ξέρω είναι ότι χάλασαν τα μαγαζιά». Σχολίασε επίσης το γεγονός ότι οι νεότεροι ερμηνευτές «φοβούνται» να συνεργαστούν μαζί του: «Κοντά στον Κόκοτα θα γίνονταν και αυτό, αλλά το μυαλό τους φτάνει μέχρι εκεί και δεν πάει παραπέρα.Στην καταστροφή τούς στέλνεις, στην καταστροφή πάνε, εγώ τι φταίω;»

Κατά τον Κόκοτα πέρασαν οι εποχές των μαγαζιών των 3.000 θέσεων: «Οσο βγάζαμε τα μπουτάκια και τα χεράκια και τα χορευτικά γέμιζαν. Πέρασαν αυτά. Αν δεν τραγουδάς, μην ανακατεύεσαι. Πρέπει να είσαι μεγάλος καλλιτέχνης για να γεμίσεις τέτοιο χώρο».

Απογοητευμένος από τις μεγάλες πίστες, ο Σταμάτης διάλεξε, όπως είπε χαρακτηριστικά, «μια ωραία, ζεστή γωνιά». Στα «Εννέα όγδοα» ο Σταμάτης Κόκοτας τραγουδά κάθε Παρασκευή και Σάββατο διαχρονικές επιτυχίες. Το πρόγραμμα πλαισιώνεται από τον Τάκη Μπινιάρη, τη Νανά Γεωργιάδου και την Τίνα Τράκου.
Espressonews.gr



 http://www.enimerwsi.com/2011/05/blog-post_7155.html#ixzz1LUqtZHQV