Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Oprah Winfrey: "Δεν θα πω αντίο, απλά εις το επανιδείν"


Oprah Winfrey: "Δεν θα πω αντίο, απλά εις το επανιδείν"


Μόνο ένας καλεσμένος υπήρχε στη τελευταία εκπομπή της Oprah Winfrey. Μετά από 25 χρόνια συνεχόμενης και πολύ επιτυχημένης τηλεοπτικής παρουσίας, η Oprah βγήκε μόνη της στη σκηνή αποχαιρετώντας για τελευταία φορά τους τηλεθεατές της....


Το κοινό της εκτός από τους fan της ήταν γεμάτο από τους φίλους και την οικογένεια της, συμπεριλαμβανομένου του επί πολλά χρόνια αγαπημένου της Stedman Graham.


«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τη συγκεκριμένη στιγμή» ξεκίνησε το μονόλογο της η Oprah, ντυμένη μέσα σε ένα ροζ φόρεμα με βολάν στις άκρες.

Με εμφανή ταπεινοφροσύνη, η Oprah δυσκολευόταν να βρει τις λέξεις ώστε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στο κοινό, τους συνεργάτες της αλλά και τον θεό που εκπλήρωσε την επιθυμία της.

«Δεν είναι σύμπτωση που ένα μικρό μοναχικό κορίτσι δεν ένιωσε αγάπη… δεν ήταν σύμπτωση που μεγάλωσα για να ζήσω την αποδοχή, την βαθειά εκτίμηση και την επικύρωση από εσάς», είπε στο τέλος του show, απευθυνόμενη στο κοινό του studio αλλά και σε όσους τηλεθεατές την παρακολουθούσαν από 150 διαφορετικές χώρες.

«Εσείς και αυτή η εκπομπή υπήρξατε οι μεγαλύτερες αγάπες της ζωής μου», είπε η Oprah σκουπίζοντας τα δάκρυα της.

Κατά τη διάρκεια του show γύρισε το ρολόι 25 χρόνια πίσω και μαζί με τους τηλεθεατές της θυμήθηκαν τα παλιά. Μάλιστα παρομοίασε την εκπομπή της με αίθουσα τάξης και τους τηλεθεατές της με μαθητές, μιας και από μικρή ήθελε να γίνει δασκάλα.

Μάλιστα αποκάλυψε και το μυστικό της επιτυχίας της, λέγοντας ότι κρύβεται «στην ομάδα μου και στον ίδιο τον θεό».

Όπως είπε άλλωστε «ο θεός είναι αγάπη, και η ζωή σου πάντα σου μιλάει», γι΄αυτό και παρακίνησε τον κόσμο να αγκαλιάσει το φως και να το χρησιμοποιήσει για να υπηρετήσει τον κόσμο.

Στο τέλος, όταν ήρθε η ώρα να πέσει το σήμα τέλους, είπε όλο νόημα: «δεν θα πω αντίο, απλά θα πω εις το επανιδείν». Από τις καλύτερες στιγμές ήταν όταν περπάτησε ανάμεσα στο κοινό και σταμάτησε για να αγκαλιάσει και να φιλήσει τον αγαπημένο της Graham, ενώ δεν σταμάτησε να κλαίει και να αγκαλιάζει τους συνεργάτες της.