Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Φαγητό και ρούχα ζητάει απο τις ΄Ενοπλες δυνάμεις ... Η Βουλευτής Πασόκ Μερεντίτη Σούλα

( Για τον Λαό που τα έχει ανάγκη λέει )

Αλλά όχι απο την Βουλή 
Απο την Βουλή και τους Βουλευτές ; Τίποτα κ.Μερεντίτη  ; 
και τα ονομάζει  κίόλας
(Δίχτυ κοινωνικής προστασίας για τους πολίτες! Έτσι το λένε και το παλάτσο για σκί στην Καστοριά που ετοιμάζει ο παραλίγο Πρωθυπουργός για τα Βουλευτικά γ@@@@@ ...;



Η Μερεντίτη με επιστολή της προς την ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας στις 6 Ιουλίου 2011 είχε τονίσει την ανάγκη να δημιουργηθεί ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας για τους πολίτες που πλήττονται ολοένα και περισσότερο από την οικονομική κρίση (μείωση εισοδήματος, ανεργία κλπ).

Στα πλαίσια αυτά η κ. Μερεντίτη στην επιστολή της πρότεινε να εξετασθεί η δυνατότητα συνεργασίας των μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Δήμων , προκειμένου να εκπονηθούν, από κοινού, δράσεις κοινωνικής προστασίας στο πλαίσιο και της κοινωνικής τους αποστολής (π.χ. ένδυση, σίτιση κλπ).
Μόνο οι Ενοπλες δυνάμεις έχουν κοινωνική αποστολή κ.Βολευτής ;

Δηλαδή αν καταλάβαμε καλά εμείς τα κορόιδα καλούμαστε να στερήσουμε το φαγητό και τα ρούχα από τους Στρατιώτες,τους Σμηνίτες   και τους Ναύτες μας  και να τα δώσουμε στους πολίτες που τα έχουν ανάγκη !


Ως εδώ καλά δεν μας είπε όμως η κυρία Βουλευτής γιατί δεν κόβει από τα προνόμια της που δεν είναι και λίγα και να τα δώσει στο λαό που τόσο πολύ τον σκέπτεται και τον πονά για αυτά.. μόκο!
Αλλά μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα έτσι για το δήθεν .. Εξάλλου είναι γνωστό το μίσος της που έχει εναντίον των Ενόπλων Δυνάμεων !
Έτσι δεν είναι κυρία υπάλληλος της Αγροτικής τράπεζας ; Αλλά που θα πάει εδώ είναι και η εφεδρεία των βουλευτών ...Κοντά σιμά τα Τρίκαλα!