Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στους Σοφάδες


Με αμείωτο ενδιαφέρον, χαρά, αγάπη αλλά και κέφι, συνεχίζονται οι φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Σοφάδων, που ξεκίνησαν απ’  τις 15  Δεκεμβρίου....
Ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων μαζί με το Σύλλογο Γυναικών Σοφάδων  υπό την αιγίδα και την συμπαράσταση του Δήμου Σοφάδων αλλά και τη βοήθεια πολλών δημοτών δίνουν μια διαφορετική νότα και χρώμα στη μουντή ατμόσφαιρα χαρίζοντας χαμόγελο στα πρόσωπα και ζέστη στις καρδιές όλων μας.
Έτσι μετά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, το παζάρι των μαθητών του εικαστικού εργαστηρίου, τη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Δημοτικής Μουσικής Σχολής, την προβολή Παιδικής ταινίας στο Πνευματικό Κέντρο που θαυμάσαμε και απολαύσαμε τις προηγούμενες ημέρες, το υπόλοιπο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων συνεχίζεται ακόμη πιο πλούσιο με μια μικρή όμως αλλαγή. Το κουκλοθέατρο θα παρουσιαστεί σήμερα Τετάρτη και όχι την Παρασκευή, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.  Αναλυτικότερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Τετάρτη 28/12/2011
Στις 6.00 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο θα παρουσιαστεί τo κουκλοθέατρο «ο μελομακαρονάκιας». Παράλληλα στην είσοδο του Πνευματικού κέντρου θα λειτουργεί έκθεση χειροποίητης κούκλας.
Την Πέμπτη 29/12/2011
Στις 11.30 το πρωί, στην κεντρική πλατεία των Σοφάδων: «γουρνοχαρά με μεζέδες και κρασί»
στις 6.00 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο θα προβληθεί η παιδική ταινία «το τερατόσπιτο»
Την Παρασκευή 30/12/2011
Στις 11.30 το πρωί στην Κεντρική πλατεία των Σοφάδων ο Αϊ  Βασίλης και η παρέα του θα έρθουν να ανταμώσουν τα παιδιά του Δήμου μας.
Την Τρίτη 3/1/2012
Στις 6.00 στο Πνευματικό Κέντρο: «βραδιά παραμυθιού» και βράβευση των καλύτερων παραμυθιών.