Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Κοπή πίτας στο ΚΑΠΗ Παλαμά


Γιορτή στο ΚΑΠΗ Παλαμά την ημέρα των Θεοφανείων, μετά τον Αγιασμό των υδάτων, όπου έγινε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, από τον δήμαρχο Παλαμά Κώστα Πατσιαλή και τον ιερέα π. Χαράλαμπο. Το παρών τους στην κοπή της πίτας έδωσαν επίσης ο πρώην δήμαρχος κ. Γ. Διδάγγελος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βαϊόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ. Νασιούλης και Πάτας, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Παλαμά (ΔΗΚΕΠΑ) κ. Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Παλαμά κ. Ντίνας, πολλοί δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, κ.ά.
Μια ξεχωριστή νότα χαράς κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έδωσε στους ηλικιωμένους η Φιλαρμονική του δήμου Παλαμά, που έπαιξε γι’ αυτούς γνωστά χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα τραγούδια, κάλαντα, και άλλες μελωδίες.
Συγκινητικός ήταν ο χαιρετισμός του προέδρου του ΚΑΠΗ, προς τη δημοτική Αρχή και όλους τους παρευρισκόμενους. Ο δήμαρχος από τη μεριά του, μετέφερε στους ηλικιωμένους την αγάπη, το σεβασμό και το ενδιαφέρον γι’ αυτούς, του ιδίου αλλά και όλης της δημοτικής Αρχής, ανακοινώνοντας ότι τις επόμενες ημέρες έρχεται γιατρός στο ΚΑΠΗ, όπου θα βρίσκεται σε καθημερινή βάση στο πλευρό των ηλικιωμένων για την παρακολούθηση της υγείας τους.
Οι τυχεροί της βασιλόπιτας ήταν δύο, οι οποίοι και κέρδισαν από 70 και 30 ευρώ αντίστοιχα.