Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Οι σπουδαίοι SHEARWATER το ερχόμενο Σάββατο 1η φορά στην Ελλάδα (live στο AN, dj set + party στο DRUGSTORE)



Οι σπουδαίοι SHEARWATER έρχονται σε λίγες μέρες 1η φορά στην Ελλάδα, για μία και μοναδική ζωντανή εμφάνιση στην Αθήνα. Αμέσως μετά τη συναυλία θα ακολουθήσει κλειστό After Show Party στο Drugstore με ελεύθερη είσοδο - απλή επίδειξη του εισιτηρίου του live κατά την είσοδο στο χώρο. Το συγκρότημα όχι μόνο θα είναι παρόν για meet & greet και υπογραφές στους οπαδούς, αλλά θα πραγματοποιήσει και Official Shearwater DJ Set στα decks του Drugstore. Προμηθευτείτε έγκαιρα τα ειστήριά σας και δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ: www.alterground.gr

ΝΕΑ ΑΦΙΞΗ-ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: THE DRUGSTORE | CHEAPER THAN STAYING HOME
Η πιο φτηνή και "καθαρή" μπάρα της Αθήνας. Ουίσκυ, βότκα, τζιν, μπέρμπον κλπ από 3,5 ευρώ! Μπύρες από 2 ευρώ. Οι πότες ανταμείβονται: όσο πιο πολύ πίνεις, τόσο λιγότερο σου κοστίζει το ποτό! Πιάτα, μεγάλες ποικιλίες, ποικιλίες αλλαντικών, τυριών αλλά και μόνο για χορτοφάγους από 5 ευρώ. Σε όλα αυτά προσθέστε πανκέικς και αλκοολούχα milkshakes, unique merchandise και vintage υλικό! Επίσημο σημείο προπώλησης εισιτηρίων συναυλιών. Residents DJs: Χρήστος Δασκαλόπουλος (Παρασκευές), Αργύρης Ζήλος (Πέμπτες), Χάρης Συμβουλίδης και Avopolis Team (Σάββατα), Θωμάς Μαχαίρας, Πέτρος Αντωνάκης, Vibratore Bizzaro (Κυριακές). Ανοιχτά καθημερινά από τις 07:00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Αραχώβης 10 & Ιπποκράτους.

Τηλεφώνησέ μας στο σταθερό 211-4015779 ή στο κινητό 6979-709743 αν έχεις ερωτήσεις.
Ενωθείτε μαζί μας στο Facebook: www.facebook.com/athensdrugstore
Όλες οι λεπτομέρειες εδώ: www.drugstoreathens.com



Πρόκειται για καθαρά ενημερωτικό e-mail, που σκοπό έχει να σας πληροφορήσει για σημαντικούς εκπροσώπους της διεθνούς μουσικής σκηνής που αναμένονται στη χώρα μας για την πραγματοποίηση ζωντανών εμφανίσεων. Η Alterground διατηρεί με τρόπο απολύτως εμπιστευτικό και ασφαλή την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Δεν θα την χρησιμοποιήσει για διαφορετικό σκοπό πέρα του παρόντος newsletter και δεν θα την παραχωρήσει σε οποιονδήποτε άλλον. Εάν παρόλα αυτά δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το newsletter της Alterground ή βρεθήκατε μεταξύ των αποδεκτών κατά λάθος, παρακαλείσθε όπως ακολουθήσετε αυτό το link και η διεύθυνσή σας θα αφαιρεθεί αυτόματα άμεσα από την mailing list μας.