Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ-ΑΕ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ 6-1


Περίπατο έκανε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας απέναντι στην ομάδα της ΑΕ Λεονταρίου  για την 3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Δ΄εθνική κατηγορία. Οι Κατερινιώτες ήταν καταιγιστικοί και είχαν σε μεγάλη ημέρα τον εμπειρότατο και ικανό σκόρερ τους Απόστολο Στύλο που έκανε ότι ήθελε την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Ο χορός των τερμάτων άνοιξε στο 10ο λεπτό, όταν ο Κλιάνης έκλεψε τη μπάλα από αριστερά και μπήκε μέσα στην περιοχή του Σκούρα, είδε τον αμαρκάριστο Στύλο που με πλασέ παραβίασε για πρώτη φορά την εστία της Καρδιτσιώτικης ομάδας.
Το 2-0 έγινε 34΄ με τον Κόλα να σεντράρει αυτή τη φορά από πλάγια θέση για τους γηπεδούχους και τον Στύλο να διπλασιάζει με έξυπνη κεφαλιά τα προσωπικά του τέρματα και τα τέρματα της ομάδας του.
Το 3-0 στο 37΄και πάλι από όμορφη σέντρα του Καπασκαλίδη και κεφαλιά του Στύλου, αποσυντόνισε τελείως τη φιλοξενούμενη ομάδα που 2 λεπτά αργότερα θα δεχθεί και 4ο γκόλ από τον Στύλο μετά από σέντρα του Βαρβαρέζου και πλασέ του τελευταίου μέσα από την μικρή περιοχή του Σκούρα.
Έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο για να ακολουθήσουν ακόμα δυο γκολ στο δεύτερο μέρος, ένα με τον Κομουρτζή και ένα με τον Μπαγγέα.
Πρίν το τέρμα του Μπαγγέα, οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν, ήταν να μειώσουν σε 5-1.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ: Κουδουνάς, Βαρβαρέζος, Καπασακαλίδης, Μπαλαμπάνης, Ευθυμιάδης, Κεσίδης, Σέου, Κόλα, Κομουρτζής, Κλιάνης, Στύλος.
 ΑΕ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ: Σκούρας, Τριανταφύλλου, Παρθένης. Καλιακούδας, Μαχαιράς, Αρσενίδης, Παπαγγέλου, Κατσαρός, Αναγνωστόπουλος, Χαρβαλιάς, Τσώλης.

http://pieriasport.blogspot.com/