Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Ανακοίνωση της ΧΑ για την επίθεση των γνωστών - αγνώστων στα γραφεία μας στην Καρδίτσα

Μία ακόμη τρομοκρατική επίθεση απο τους γνωστούς-αγνώστους, κατά της Χρυσής Αυγής πραγματοποιείται, λίγες μόλις ώρες μετά την εκδήλωση του Πολυτεχνείου.
Πέρα από την καταδίκη μας απέναντι στην συγκεκριμένη ενέργεια θέλουμε για άλλη μια φορά να πούμε πως  ο δρόμος της αριστερής τρομοκρατίας είναι ιστορικά ατελέσφορος και καταδικαστέος. 
Πολύ δε περισσότερο στις μέρες μας, όπου υλοποιείται η πιο αντικοινωνική και Εθνική
πολιτική των τελευταίων δεκαετιών και επιβάλλεται η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη  αντίσταση των Ελλήνων, τέτοιου είδους ενέργειες  εξυπηρετούν το ακριβώς αντίθετο από αυτό που υποτίθεται ότι επιδιώκουν.
            Δηλώνουμε ότι όχι μόνο με μεγαλύτερη ένταση θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την ανατροπή της αντιεθνικής πολιτικής, την κατάργηση της εξουσίας απο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ αλλά θα σταθούμε δίπλα σε κάθε Έλληνα συναγωνιστή και με αποφασιστικότητα θα περιφρουρήσουμε το Κόμμα μας, τα μέλη, τους φίλους και οπαδούς του, τους τίμιους αγώνες του Έθνους και τον κάθε συναγωνιστή, θα ξεσκεπάσουμε κάθε τραμπούκο αριστεριστή
που χρόνια κάνει τη βρώμικη δουλειά του συστήματος.
            Φοβούνται τη δύναμη της Χρυσής Αυγής που διαρκώς ανεβαίνει και γνωρίζουν ότι δεν μας πτοούν οι θρασύδειλες επιθέσεις, ο Εθνικός Αγώνας θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση, μέχρι η Ελλάδα να ανήκει και πάλι στους Έλληνες.

Γι' αυτά τα "τάγματα εφόδου" θα κάνετε επιτέλους κάτι κ. Δένδια;
.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ