Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ο Δήμος Σοφάδων στηρίζει την πρωτοβουλία για την ίδρυση Αγροτικού Συνεταιρισμού Στέβιας

Καλεί τους αγρότες για ενημέρωση

Ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Μπάμπης Παπαδόπουλος, μετά τη συνεργασία που είχε στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα στις 17 Δεκεμβρίου, με κλιμάκιο της Επιτροπής Πρωτοβουλίας για την ίδρυση Αγροτικού Συνεταιρισμού στέβιας, δήλωσε ότι θα στηρίξει το εγχείρημα με όσα μέσα διαθέτει ο Δήμος.
Προς την κατεύθυνση αυτή και με στόχο την ενημέρωση των αγροτών, ο Δήμος Σοφάδων διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση την Τετάρτη 19/12/12, στις 6 μμ, στο Πνευματικό Κέντρο Σοφάδων. Έτσι θα δοθεί η δυνατότητα στα μέλη της Επιτροπής Πρωτοβουλίας να παρουσιάσουν τις αρχές και τις λεπτομέρειες της προσπάθειας για την ίδρυση Αγροτικού Συνεταιρισμού Νέας Γενιάς με αντικείμενο την παραγωγή, τη μεταποίηση και την εμπορία της στέβιας και των προϊόντων της. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι αγρότες μπορούν να θέσουν ερωτήσεις ή να καταθέσουν απόψεις για την καινοτόμα προσπάθεια.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν περισσότερες πληροφορίες, στο Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δ. Σοφάδων τηλ. 24430 22200 / 203 ή στο 24413 52400, Απόστολος Μάππας.