Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

Η άρρωστη σύζυγος


Πάει ένα ανδρόγυνο στο γιατρό. Παίρνει το λόγο η γυναίκα και λέει:

Γυναίκα: Γιατρέ μου έχουμε ένα πρόβλημα…

Γιατρός: Τι πρόβλημα;

Γυναίκα: Ξέρετε, εγώ κι ο άνδρας μου είμαστε παντρεμένοι 20 χρόνια. Όταν ξυπνήσουμε το πρωί, του ορμάω, τον βάζω κάτω και κάνουμε έρωτα.

Γιατρός: Δεν βλέπω πού είναι το πρόβλημα. Βέβαια, λίγα παλιά ζευγάρια διατηρούν τόσο έντονη σεξουαλική ζωή, αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι κάτι το ανησυχητικό.

Γυναίκα: Δεν τελείωσα γιατρέ μου. Όταν ο άνδρας μου επιστρέψει από τη δουλειά για μεσημεριανό, πριν φάμε του ορμάω, τον βάζω κάτω και του κάνω έρωτα .

Γιατρός: Με εκπλήσσει η έντονη σεξουαλική σας δραστηριότητα, ωστόσο σίγουρα δεν ανησυχώ…

Γυναίκα: Μα δεν τελείωσα γιατρέ μου. Όταν ο άνδρας μου επιστρέψει το βράδυ από τη δουλειά, του ορμάω, τον βάζω κάτω και κάνουμε έρωτα. Πριν πέσουμε να κοιμηθούμε του ορμάω, τον βάζω κάτω και κάνουμε έρωτα. Τη νύχτα ενώ κοιμάται, τον ξυπνάω του ορμάω, τον βάζω κάτω και κάνουμε έρωτα…

Γιατρός: Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν έχω ξανακούσει τέτοια περίπτωση, αλλά εύχομαι να συνεχίσετε έτσι. Αφού σας προίκισε η φύση με τέτοια αντοχή, χαρείτε το όσο είναι καιρός!

Άνδρας: Δεν τελείωσε γιατρέ μου. Αφού φύγω για τη δουλειά, έρχεται ο γαλατάς. Του ορμάει, τον βάζει κάτω και κάνουν έρωτα. Έρχεται ο ταχυδρόμος του ορμάει, τον βάζει κάτω και κάνουν έρωτα. φωνάζει τον θυρωρό, του ορμάει, τον βάζει κάτω και κάνουν έρωτα. Έρχεται ο μπακάλης με τα ψώνια, του ορμάει, τον βάζει κάτω και κάνουν έρωτα. Έρχεται ο χασάπης, του ορμάει, τον βάζει κάτω και κάνουν έρωτα. Αν πάλι έρθει ηλεκτρολόγος του ορμάει, τον βάζει κάτω και κάνουν έρωτα. Αν έρθει υδραυλικός, του ορμάει, τον βάζει κάτω και κάνουν έρωτα…

Γιατρός: Α, εσείς κυρία μου είστε άρρωστη!

Γυναίκα: Βλέπεις, μωρό μου! Δεν είμαι πουτάνα!!! Άρρωστη είμαι Α-ΡΡΩ-ΣΤΗ!

Αναδημοσίευση από: KanePlaka - Ανέκδοτα: Η άρρωστη σύζυγος
Savsidir