Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Πρόσκληση Εθελοντικής Αιμοδοσίας

ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ
Αγαπητοί Συνδημότες
Δυστυχώς στην χώρα μας, η έλλειψη και η ανεπάρκεια αίματος είναι μια ακόμα υπαρκτή κατάσταση, που έχει σαν άμεσο αποτέλεσμα να θέτει σε κίνδυνο την ζωή όσων χρειάζονται το αίμα ως θεραπευτικό μέσο.
Αυτό οφείλεται κυρίως στην μη ευαισθητοποίηση των ανθρώπων εκείνων που μπορούν με την τελείως ανώδυνη γι' αυτούς εθελοντική αιμοδοσία, να προσφέρουν το πολυτιμότερο για όσους το χρειάζονται.
Γι' αυτό, η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας.
Δεν υπάρχει πολυτιμότερο δώρο απ' την εθελοντική αιμοδοσία, αφού στην πραγματικότητα είναι ένα δώρο ζωής γι' αυτόν που το δέχεται.
Η τράπεζα αιμοδοτών του Δήμου Σοφάδων έχει ως πρωταρχικό στόχο την διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας και της ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο.
Χρόνια με τα χρόνια οι καιροί άλλαξαν και παρουσιάστηκαν νέες ασθένειες πιο επιθετικές προς τους ανθρώπους, με αποτέλεσμα να υπάρχει αυξημένη ανάγκη για εθελοντική αιμοδοσία ώστε να υπάρξει επάρκεια αίματος για όλους όσους το χρειάζονται.
Δραστηριοποιείστε τον εαυτό σας σαν εθελοντή αιμοδότη, μπορείτε να προσφέρετε αίμα, αύριο μπορεί να είστε εσείς η κάποιο μέλος της οικογένειας σας που θα έχουν ανάγκη αίματος.
Η τράπεζα αίματος του Δήμου Σοφάδων διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη 28 Μαΐου 2013 στο Κέντρο Υγείας Σοφάδων από τις 9:00 έως τις 13:00
ΜΕ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΗΣ

 
ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ