Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

«Ένας κήπος με τραγούδια»: Μία συναυλία αφιερωμένη στα παιδιά, από τους «ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ» με το Διονύση Τσακνή

Οι «Πολίτες Εν Γνώσει» ο Φορέας Υλοποίησης Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων κλείνοντας ένα χρόνο έντονης δραστηριότητας μέσα από τα Προγράμματα του «Ελεύθερου Πανεπιστημίου» πραγματοποιεί συναυλία αφιερωμένη στα παιδιά από τα ίδια τα παιδιά την Δευτέρα 1η Ιουλίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη» στις 21.00.
Το παρόν θα δώσει η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Σχολείου «Άγιος Ιωσήφ» υπό την διεύθυνση και διδασκαλία της κας Σοφίας Καγιά η οποία θα ερμηνεύσει και γνωστά αγαπημένα τραγούδια.
Επί σκηνής γνωστοί βολιώτες μουσικοί όπως ο Δημήτρης Δεμίρης (ηλεκτρακουστική κιθάρα),  ο Παύλος Ζαχαρόπουλος (Μπάσο & Κοντραμπάσο), ο Άγγελος Τσιριγωτάκης (κρουστά & τύμπανα), ο Μανώλης Βρόντος (φλάουτο), ενώ στο πιάνο, την σύνθεση και την ενορχήστρωση θα είναι ο Νίκος Νεύρος.
Η έκπληξη είναι η παρουσία του γνωστού και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένου ερμηνευτή Διονύση Τσακνή που θα συμπράξει με όλο το μουσικό σύνολο σε δικά του αλλά και γνωστά τραγούδια άλλων ερμηνευτών.
Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στους σκοπούς του Ορφανοτροφείου Βόλου που φιλοξένησε αρκετές διαλέξεις και συζητήσεις του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Βόλου.
Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων της Δ/νσης Πολιτισμού Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου, η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών θα είναι Ελεύθερη, ενώ η γενική είσοδος θα είναι 10€
Η Προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 25 Ιουνίου από τα παρακάτω σημεία:
-“Κέντρο Πληροφόρησης Νέων (Κ.Π.Ν) "Δίαυλος",
-“PUBLIC”
-“ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ”
-"ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ" (Γ. ΚΑΡΤΑΛΗ 90)
Χορηγός Φιλοξενίας το “Domotel Xenia Volou” ενώ χορηγοί επικοινωνίας η τηλεόραση «ASTRA» οι εφημερίδες «Θεσσαλία», «Μαγνησία», το «Ράδιο Ένα» και τα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης «artandcity.gr», «gpnews.gr», «magnesia news.gr», «thisisvolos.gr»