Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Το μεγάλο μουσικό γεγονός της Θεσσαλίας

Ελάτε να αποδείξετε ότι αξίζετε. Ελάτε να παίξετε τις μουσικές σας.
Ελάτε να σας ακούσουμε.

Δευτέρα 4 Αυγούστου έως την Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

3ο KAZARMA music festival
A   w e e k    f u l l   o f   m u s i c / Μια μουσική γιορτή για νέα ταλέντα

Για μία ολόκληρη βδομάδα, πλάι σε μια από τις ωραιότερες λίμνες της Ευρώπης, κάτω από τον έναστρο ουρανό και με την πανσέληνο του Αυγούστου να μας παρακολουθεί,  ετοιμάζουμε μαγικά βράδια με ζωντανή μουσική από νέα ταλέντα στο ξενοδοχείο Kazarma Lake Hotel & Spa.
Καθημερινά από την Δευτέρα 4 Αυγούστου μέχρι και την Κυριακή 10 Αυγούστου ο Νίκος Μουρατίδης  διοργανώνει και παρουσιάζει στο υπαίθριο θεατράκι του Kazarma διαγωνισμό νέων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων  γιατί η ποιότητα στο χώρο της μουσικής του αύριο ανήκει στους νέους καλλιτέχνες του σήμερα! Παράλληλα κάθε βράδυ και ένα διαφορετικό μουσικό show από νέους καλλιτέχνες που τώρα ξεκινούν την καριέρα τους. Θέλουμε να υποστηρίξουμε όλα τα νέα ταλέντα.
Τραγουδούν: Ρωμανός Κολυτός, Σύλβια Ευθυμίου και Ρούλα Σαραβάκου.

Τα high lights του φετινού φεστιβάλ θα είναι η συναυλία αφιέρωμα στην Μελίνα Μερκούρη [Τετάρτη] μια και φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από τον θάνατό της, η συναυλία του Άλεξ Παπαδιαμάντη [Τρίτη], όπως επίσης και οι δύο αγαπημένοι μας  guest: Κωνσταντίνος Χριστοφόρου [Σάββατο] και Δέσποινα Ολυμπίου [Παρασκευή].




Οι συμμετέχοντες στο διαγωνιστικό μέρος του φεστιβάλ καταφτάνουν απ’ όλη την Ελλάδα:  Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Ιωάννινα, Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα.
Στείλτε εγκαίρως τις συμμετοχές σας. Ονοματεπώνυμο, ηλικία, ποια ημέρα θέλετε να εμφανιστείτε και μία φωτογραφία σας.

TETRAGONO ART 210.3476857

Kazarma Lake Resort Spa, Καλύβια Φυλακτής 43067 Καρδίτσα | Τηλ.: 24410 92290 | Fax: 24410 92030

περισσότερες πληροφορίες

TETRAGONO PRODUCTIONS 210.3476857