Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Επιμνημόσυνη δέηση Συλλόγου των Απανταχού Καρδιτσιωτών προς τιμή του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Σεραφείμ και του Πρωθυπουργού-Στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα {Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014 - ώρα 12.00 μ.μ. - Α' Νεκροταφείο Αθηνών}

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΩΝ


Αγαπητοί συμπατριώτες,


Σας υπενθυμίζουμε και σας προσκαλούμε 
μεθαύριο, Κυριακή, 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 και ώρα 12.00’ μ.μ. στο  Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, στην καθιερωμένη ετήσια επιμνημόσυνη δέηση του Συλλόγου μας στους τάφους των συμπατριωτών μας, Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Σεραφείμ Τίκα (καταγομένου από το Αρτεσιανό Καρδίτσας) και του Πρωθυπουργού-Στρατηγού, Νικολάου Πλαστήρα (καταγομένου από το Μορφοβούνι Λίμνης Πλαστήρα Καρδίτσας).

Για τη ζωή και το έργο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Σεραφείμ, θα μιλήσει ο κ. Χρήστος Τίκας, εκπρόσωπος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς Ιωαννίνων και συγγενής του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου.
           
Για τη ζωή και το έργο του Πρωθυπουργού και Στρατηγού, Νικολάου Πλαστήρα, θα μιλήσει ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας, κ. Βασίλειος Τσιάκος.

Την επιμνημόσυνη δέηση θα τελέσει εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερωνύμου Β’.

Έχουν προσκληθεί να παραστούν οι πολιτικές, στρατιωτικές και θρησκευτικές Αρχές του Τόπου, καθώς και τα Καρδιτσιώτικα, Θεσσαλικά, Μικρασιατικά και Χιώτικα σωματεία της Αττικής.

Η φιλαρμονική (μπάντα) του Δήμου Αθηναίων θα αποδώσει τις δέουσες τιμές στους δύο Άξιους συμπατριώτες μας, ενώ θα παρευρεθούν και τιμητικά αγήματα Καρδιτσιώτικων, Θεσσαλικών και Μικρασιατικών χορευτικών σωματείων, ενδεδυμένα με παραδοσιακές φορεσιές.

Μετά το πέρας της επιμνημόσυνης δέησης, ο Σύλλογος θα δεξιωθεί όλους όσους παρευρεθούν σε παρακείμενη του Α’ Νεκροταφείου καφετέρια.


Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΕΦΟΣΟΝ ΒΡΙΣΚΕΣΘΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ 7.12.2014, ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ.


Σημ.: Σε περίπτωση που την ημέρα της επιμνημόσυνης δέησης λάβουν χώρα έντονα καιρικά φαινόμενα (έντονη βροχόπτωση κλπ), η δέηση θα πραγματοποιηθεί κανονικά στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου του Α’ Νεκροταφείου Αθηνών και στη συνέχεια θα γίνει κανονικά η κατάθεση των στεφάνων στους τάφους.

Για πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας


αλλά και στα παρακάτω μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας
-          Μαρία Νασιάκου-Κατσαρού, Α’ Αντιπρόεδρος Δ.Σ. {Τηλ. 6937.017443}
-          Θωμαϊς Τσίπρα, Γεν. Γραμματέας Δ.Σ. {Τηλ. 210.8643708 & 6942.580464}
-          Βασιλική Τσιαπώκη, Υπεύθυνη Δημ. Σχέσεων-Ταμίας Δ.Σ. {Τηλ. 210.9016607 & 6972.111012}   

Θερμή παράκληση να ενημερώσετε για την εκδήλωση τους συμπατριώτες μας Καρδιτσιώτες και Θεσσαλούς (συγγενείς, φίλους, γείτονες, συνεργάτες κλπ) που κατοικούν στο Λεκανοπέδιο της Αττικής-Πειραιά, προκειμένου να παραστούν, καθώς επίσης, εάν έχετε την καλοσύνη, να προωθήσετε την εκδήλωση στα μέσα δικτύωσης που διαθέτετε (π.χ. προώθηση e-mail, facebook, sites κλπ).

Σας επισυνάπτουμε την πρόσκληση της εκδήλωσης

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα βρίσκονται στη διάθεσή σας για ο,τιδήποτε χρειαστείτε.
 
Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
 
Διεύθυνση: οδ. Κάνιγγος 9, ΑΘΗΝΑ ΤΚ 10677
Τηλέφωνα: 210/8254304  *  210/3301370  *  6976/704654  *  210/8254305 (φαξ)
Facebook: ''ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ''
 
ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ
ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ 10.00 π.μ-12.30 μ.μ