Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

Διάσημη τραγουδίστρια με σπουδές στο θέατρο, το τραγούδι και το μιούζικαλ. Ξεκίνησε με τους Antique. Στο διαγωνισμό της eurovision το 2005 επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το τραγούδι my number one και κέρδισε την πρώτη θέση. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σουηδία. Οι γονείς της κατάγονται από την περιοχή Μουζακίου Καρδίτσας.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ

ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ

Επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής στη θέση σέντερ. Ξεκίνησε από τον Γυμναστικό Σύλλογο Καρδίτσας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ΑΕΚ στον Ολυμπιακό και στην Εθνική Ελλάδας. Γεννήθηκε στην Καρδίτσα.

 

ΚΩΣΤΑΣ ΘΑΝΟΣ

ΘΑΝΟΣ

Αθλητής της Ελληνορωμαϊκής Πάλης με πολλές διακρίσεις. Σημαντικότερη διάκριση που έλαβε ήταν ως τέταρτος Ολυμπιονίκης στο Σίδνεϊ το 2000. Είναι Πρόεδρος στην Ομοσπονδία Πάλης. Γεννήθηκε στην Καρδίτσα. Ο Δήμος Καρδίτσας το 2002 έδωσε το όνομά του στο Κλειστό Γυμναστήριο Πάλης που διαθέτει η πόλη.

 

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΑΜΠΑΚΟΣ

ΤΑΜΠΑΚΟΣ

Αθλητής στην ενόργανη γυμναστική (κρίκοι) με πολλές διακρίσεις. Χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς της Αθήνας το 2004, αργυρό στο Σύδνευ το 2000, Χρυσό στο Λος Άντζελες το 2003. Δύο ασκήσεις στον κώδικα βαθμολόγησης της FIG φέρουν το όνομά του. Κατάγεται από τη Δρακότρυπα Καρδίτσας.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑΣ

ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑΣ

Αξιαγάπητος σατυρικός κωμικός, τηλεπαρουσιαστής, ηθοποιός, σκηνοθέτης, χαρακτηριστικός για τις ανεπανάληπτες μιμήσεις του. Καταφέρνει με μεγάλη μαεστρία να παρουσιάσει την επικαιρότητα από την αστεία της πλευρά. Κατάγεται από τον Αγ. Γεώργιο Καρδίτσας.

 

ΝΙΝΑ ΚΑΛΟΥΤΣΑ

ΚΑΛΟΥΤΣΑ

Σοπράνο με σπουδές στο ωδείο Τσαϊκόφσκι της Μόσχας και κάτοχος master. Συχνά εκπροσωπεί την Ελλάδα σε σημαντικές συναυλίες. Διδάσκει σε ωδεία της Αθήνας. Γεννήθηκε στην Καρδίτσα.

 

ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ

ΤΣΙΩΛΗΣ

Πρώην ποδοσφαιριστής με συμμετοχή στην εθνική ομάδα και επαγγελματίας προπονητής σε ομάδες όπως ο Λεβαδιακός, Ιωνικός, Ολυμπιακός Βόλου, Άρης, Αστέρας Τρίπολης με "αθόρυβο" και αξιόλογο έργο. Μεγάλη του αγάπη η Αναγέννηση Καρδίτσας. Γεννήθηκε στην Καρδίτσα.

 

 ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ:http://www.karditsa-net.gr/