Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ATI A.E. Βιομηχανία επεξεργασίας & τυποποίησης τροφίμων - Λαζαρίνα Καρδίτσας

Η ΑΤΙ σερβίρει την ανώτερη γεύση της φύσης!
Η ΑΤΙ είναι μια επιχείρηση που ξεκίνησε τη δράση της το 1999. Ίδρυσε ανώνυμη εταιρία με αντικείμενο την επεξεργασία τομάτας και την παραγωγή και τυποποίηση τοματοπολτού 28-30% σε ασηπτικό σάκο.
Το 2005 σηματοδοτεί την αφετηρία ενός προγράμματος εκσυγχρονισμού και επέκτασης, με στόχο την ανάπτυξή της και τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων σε ασφαλείς χάρτινες συσκευασίες Combibloc, αλλά και κονσέρβας.
Με σταθερά επιχειρηματικά βήματα, αεικίνητο προσανατολισμό και αδιάλειπτη αναπτυξιακή πολιτική, πετυχαίνει την αύξηση της δυναμικότητάς της και την εξασφάλιση και διασφάλιση των προϊόντων της, καθώς προχωράει σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, με τεράστιες δυνατότητες στην τυποποίηση και επεξεργασία οπωροκηπευτικών προϊόντων.
Κατασκευαστικοί οίκοι της Ευρώπης αναγνωρισμένοι για την τεχνογνωσία τους στην επεξεργασία και τυποποίηση των προϊόντων, όπως είναι οι CFT Rossi&Catelli, Ing. A. Rossi, Fenco, Savi Antonio, Loons, SIG Combibloc, είναι αποκλειστικοί προμηθευτές του μηχανολογικού εξοπλισμού της ΑΤΙ.
Την πρώτη ύλη για τα τοματοειδή την προμηθεύεται αποκλειστικά από ομάδες παραγωγών του θεσσαλικού κάμπου.
Τη διανομή έχουν, κατεξοχήν, αναλάβει καταρτισμένοι και έμπειροι αντιπρόσωποι της εταιρίας στην παγκόσμια αγορά.
Το άριστα εκπαιδευμένο τεχνικό και διοικητικό προσωπικό, αλλά και οι αυστηροί έλεγχοι από το Γεωπονικό Τμήμα της εταιρίας, που ξεκινούν από την επιλογή των ποικιλιών και συνεχίζουν ως την υπόδειξη του χρόνου και του τρόπου συγκομιδής, αλλά και μεταφοράς, υπογράφουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων ΑΤΙ.
Η βιομηχανική δυναμικότητα της εταιρίας ανέρχεται σε 1.500.000 κιλά/24 ώρες και με αυστηρά κριτήρια επιλογής της πρώτης ύλης, διοχετεύει στην αγορά προϊόντα που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις του πελάτη.
Η ΑΤΙ έχει ήδη συνάψει συμφωνίες και συνεργάζεται με χώρες του εξωτερικού για εξαγωγές των προϊόντων της. Ενδεικτικά αναφέρονται οι: Ρωσία, Ουκρανία, Ιταλία, Ιαπωνία και το Ντουμπάι.
Παράλληλα, στα πλαίσια της διεύρυνσης των επιχειρηματικών της προσανατολισμών, παράγει μια πλούσια ποικιλία προϊόντων λιανικής, τα οποία προορίζονται για εξαγωγές, αλλά και για διάθεση στην ελληνική αγορά. Προϊόντα δυναμικά με τη σφραγίδα μιας εταιρίας με αυθεντικό όραμα.
Η ΑΤΙ δίνει το δυναμικό της παρόν, εστιάζοντας σε ένα λαμπρό μέλλον χάρη στην οργανωτική της δομή και την αυστηρά ποιοτική επιλογή των πρώτων υλών για τις παραγωγές της.
Η παραγωγική διαδικασία, η διαχείριση των παραγόμενων προϊόντων και του εξειδικευμένου εργατικού δυναμικού διασφαλίζεται με τα πρότυπα ISO 9001 και HACCP.
 ATI A.E. Βιομηχανία επεξεργασίας και τυποποίησης τροφίμων - Λαζαρίνα Καρδίτσας - Ελλάς

ΑΤΙ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: http://www.atifood.com/
Λαζαρίνα, Καρδίτσα
τ.κ. 43060
τηλ.: 24310 49364
fax: 24310 49361
e-mail: info@atifood.com