Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΩΝ ΠΟΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ

ΕΝΑ ΠΑΡΤΙ ΜΑΣΚΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Πάρτυ μασκέ της  Ένωσης Γυναικών Εμφιαλωμένων Ποτών Βόρειας Ελλάδας το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 στις 21.00 στο καφέ BOUROU (Χαλκοκονδύλη – Κολωνιάρη) ΞΗΡΟΚΡΗΝΗ.
Εκδήλωση αλληλεγγύης και οικονομικής ενίσχυσης στον αγώνα των απεργών της Κόκα Κόλα Θεσσαλονίκης.
Η ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ στηρίζει τους απεργούς, τις οικογένειές τους και καλεί όλες τις φίλες και τους φίλους στην μοναδική αυτή αποκριάτικη εκδήλωση με σκοπό την συναδελφική, ηθική και οικονομική ενίσχυση των απεργών της Κόκα Κόλα.
Η απεργία στο εργοστάσιο της Κόκα Κόλα κοντεύει τις 900 ημέρες, κάτω από τη δικαστική τρομοκρατία της πολυεθνικής, την αποσιώπηση του αγώνα από τα εμπορικά μέσα ενημέρωσης και τον τύπο.
Αλλά οι απεργοί δεν λυγίζουν και δηλώνουν ότι η απεργία και το μποϊκοτάζ δεν θα λήξουν αν δεν επαναλειτουργήσει η παραγωγή στο εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης και δεν σταματήσουν οι εισαγωγές προϊόντων από τις γειτονικές χώρες.
Τον τελευταίο μήνα ομάδες απεργών βρίσκονται στην Αθήνα και ενημερώνουν και εκεί το καταναλωτικό κοινό, το οποίο ανταποκρίνεται στην έκκληση για μποϊκοτάζ των προϊόντων Coca Cola, Amita, Fanta, νερό ΑΥΡΑ. Η ενημέρωση αυτή θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες.
Η ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ μετά την μεγαλειώδη εξόρμηση του Δεκεμβρίου στην βορειοελλαδική επαρχία, από τον Έβρο έως τα Γιάννενα, συνεχίζει την προσπάθειά της για την προώθηση του μποϊκοτάζ των προϊόντων της Κόκα Κόλα.
Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και το πάρτι ΜΑΣΚΕ και μια σειρά άλλες εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης και άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας.
Συμμετέχουμε στην εκδήλωση και στηρίζουμε τον αγώνα των απεργών της Κόκα Κόλα.
Η πολυεθνική εταιρία θέλει την Θεσσαλονίκη και την Βόρεια Ελλάδα ως τόπο κατανάλωσης των προϊόντων της, εμείς λέμε ότι η Μακεδονία και η Θράκη δικαιούνται ένα εργοστάσιο παραγωγής αντίστοιχο με την κατανάλωση στην περιοχή.
Αλληλεγγύη στους απεργούς.
Ούτε γουλιά Coca Cola, Amita, Fanta, νερό ΑΥΡΑ, μέχρι να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης.