Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Συγκλονιστικό Βίντεο απο το Κοινοβούλιο των Τούρκων

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ  ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ
Πατήστε στον πιο κάτω σύνδεσμο για να δείτε το βίντεο
Ο Κούρδος βουλευτής του κουρδικού κόμματος της Τουρκίας, Ferhat Encu έκανε απίστευτη ομιλία προχθές και δέχθηκε λεκτική επίθεση και απειλές από Τούρκους βουλευτές στο εσωτερικό του κοινοβουλίου. 
Του φώναζαν ότι θα πυροβοληθεί!  Ενώ ο πρόεδρος του ΚυΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΤΟΥΡΑΝΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΠΕΝΤΑΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ.  Όμως ο Ηρωικός άνδρας δεν σταμάτησε την ομιλία του απο το βήμα της βουλής τους!
ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ:
Το γεγονός ότι ο τουρκικός στρατός διαπράττει γενοκτονία κατά του κουρδικού πληθυσμού και αυτό που σήμερα ονομάζεται "Τουρκία" είναι η κλεμμένη γη των Ελλήνων, των Αρμενίων και των Κούρδων, επίσης βροντοφώναξε και την καταγωγή των Τούρκων.
«Εμείς οι Κούρδοι ζούμε στο Κουρδιστάν, και όταν ζούσαμε σε αυτή τη γη, εσείς οι Τούρκοι ήσασταν στη Μογγολία, στα χωράφια και στα άλογά σας.
Η Τουρκία δεν είναι τίποτα άλλο παρά η κλεμμένη γη των Ελλήνων, των Αρμενίων και των Κούρδων! 
Αυτή είναι η γη μας και εμείς θα μείνουμε εδώ.
Η σύγχρονη Τουρκία είναι μικρότερη των 100 ετών, ενώ το Κουρδιστάν είναι πάνω από 5000 ετών και υπάρχουν δεκάδες αρχαία ελληνικά κειμένα που αναφέρουν το όνομα των Κούρδων και του Κουρδιστάν, ενώ το όνομα των Τούρκων εμφανίστηκε μόνο στο βιβλίο της ιστορίας λιγότερο από 1000 χρόνια πριν.”
Οι Κούρδοι είναι γενναίοι και αγαπούν την Πατρίδα τους και πολεμούν για τα δίκαια τους, και το πιο σημαντικό, έχουν επίγνωση τι σημαίνει Τουρκικός φασισμός, εμείς εδώ στην Κύπρο τι ακόμη πρέπει να πάθουμε για να καταλάβουμε την σκληρή πραγματικότητα;
 

Omiros Alexandrou