Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

2 ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ ΤΟΥ 2017 ~ ΒΙΝΤΕΟ

Το «Chevalier» της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα Όσκαρ του 2017...


Μια παρέα αντρών επιστρέφει από χειμερινή εκδρομή ψαρέματος σε ένα γιοτ. Όταν μια μηχανική βλάβη τους εγκλωβίζει στο σκάφος, κάπου στον Σαρωνικό, θα σκοτώσουν την ώρα τους με ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι που ονομάζεται Chevalier. To Chevalier είναι τόσο διασκεδαστικό, όσο και βαθιά ανταγωνιστικό. Κανείς δεν θα αποβιβαστεί, αν δεν ανακηρυχτεί ο νικητής. 

ΠΑΙΖΟΥΝ: Γιώργος Κέντρος, Πάνος Κορώνης, Βαγγέλης Μουρίκης, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Σάκης Ρουβάς και οι Γιάννης Δρακόπουλος, Νίκος Ορφανός, Κώστας Φιλίππογλου


Σκηνοθεσία: Αθηνά Τσαγγάρη

Σενάριο: Ευθύμης Φιλίππου & Αθηνά Τσαγγάρη
Παραγωγοί: Χρήστος Β. Κωνσταντακόπουλος, Μαρία Χατζάκου



Η Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη γεννήθηκε στη Μυρίνη Καρδίτσας
Η Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη γεννήθηκε στη Μυρίνη Καρδίτσας, μεγάλωσε στην Αθήνα, σπούδασε στην Θεσσαλονίκη, έφυγε με υποτροφία στη Νέα Υόρκη, και πήγε στο Τέξας να μάθει σκηνοθεσία. Εκεί ίδρυσε το Cinematexas, ένα φεστιβάλ μικρού μήκους ταινιών, που ειδικεύθηκε στο να παρουσιάζει πρώιμες δουλειές ανθρώπων που θα απασχολούσαν το παγκόσμιο κινηματογραφικό στερέωμα στο μέλλον, και στην πορεία, γύρισε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο, το The Slow Business of Going (2000), με τη βοήθεια φίλων από τη σχολή και την αρωγή χορηγιών από αεροπορικές. Το 2004, γύρισε στην Αθήνα για να βοηθήσει κι αυτή με τη σειρά της. Αφού έστησε τη χειροποίητη παραγωγή της Κινέττας (2005), της πρώτης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, η Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη, πήρε το θάρρος να πιστέψει ότι και στην Ελλάδα μπορούν να φτιαχτούν ταινίες απ' το τίποτα. Δουλεύοντας το σενάριο για τη δική της ελληνική ταινία, έκανε την παραγωγή του Κυνόδοντα (2009), κι ύστερα, με τον Λάνθιμο στη θέση του παραγωγού, σκηνοθέτησε το Attenberg (2010). Την ταινία που την έβαλε να φτιάξει πάλι βαλίτσες, για πρεμιέρα στο διαγωνιστικό της Βενετίας, βραβείο για την πρωταγωνίστριά της, συμμετοχή στο Τορόντο, το Ρέικγιαβικ και το BFI του Λονδίνου, πριν να κάνει τα ελληνικά της αποκαλυπτήρια στο διαγωνιστικό του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, και να ανοίξει στις ελληνικές αίθουσες την ερχόμενη Πέμπτη, με την υποστήριξη του Movies for the Masses.


Ο Μάκης Παπαδημητρίου γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται απο το Λαγκάδι Ανθηρού Αργιθέας


Ο Μάκης Παπαδημητρίου γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από το Λαγκάδι Ανθηρού Καρδίτσας.
Αριστούχος απόφοιτος της δραματικής σχολής του Εθνικού θεάτρου, φοιτητής -επί πτυχίω... ακόμα- του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστήμιου Αθηνών, τιμήθηκε με το βραβείο Χορν το 2008.
Συμμετείχε σε παραστάσεις του θεάτρου αλλά και σεδύο τηλεοπτικές σειρές καθώς και σε πέντε κινηματογραφικές ταινίες μεγάλου μήκους κι ακόμα σε κάποιες μικρού μήκους. 
Έχει έναν γιο δύο ετών. 
Συνδεθείτε με την Feelgood Entertainment:
Website: http://feelgoodentertainment.gr
Facebook: https://www.facebook.com/feelgoodente...
Twitter: https://twitter.com/feelgoodentment