Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Ανοιχτή Ενημερωτική Παρουσίαση για Δημιουργούς στη Λάρισα:«Πώς να πουλήσετε τις δημιουργίες σας σε όλο τον κόσμο μέσω του internet»

«Πώς να πουλήσετε τις δημιουργίες σας σε όλο τον κόσμο μέσω του internet»

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
 
Το CreativeBizLab - Εργαστήριο Δημιουργικής Επιχειρηματικότητας - διοργανώνει στη Λάρισα στις 7 Οκτωβρίου, ανοικτή ενημερωτική παρουσίαση για δημιουργούς.
Για πρώτη φορά στη Λάρισα θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική παρουσίαση για τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους πώλησης προϊόντων σε ξένες αγορές μέσω internet, που απευθύνονται σε μικρές τοπικές επιχειρήσεις και ανεξάρτητους δημιουργούς (φυσικών προϊόντων, καλλιτεχνικών έργων, χειροποίητων κατασκευών, ρούχων, κοσμημάτων, αξεσουάρ, digital designs κ.α.)
Η ενημερωτική παρουσίαση θα πληροφορήσει τους δημιουργούς και μικροεπιχειρηματίες για το πως θα μπορέσουν να ξεφύγουν από τους περιορισμούς της τοπικής αγοράς και να διαθέσουν τα προϊόντα & τις δημιουργίες τους στο εξωτερικό, μέσω διαδικτύου.
Θα προσφέρει στους συμμετέχοντες έμπνευση, νέες προοπτικές, γνώση & άμεσα εφαρμόσιμη μεθοδολογία, ώστε να αξιοποιήσουν τις νέες ευκαιρίες & τάσεις της διεθνούς αγοράς, κυρίως μέσω του ETSY.COM, του μεγαλύτερου διεθνούς marketplace για δημιουργούς.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1.    Ιδέες, Τάσεις στη νέα εποχή του internet. 
Ποιές είναι οι πιο επιτυχημένες ιδέες και τάσεις που μπορείτε κι εσείς να εκμεταλλευτείτε; Επιτυχημένα παραδείγματα στο Etsy.com, τη μεγαλύτερη πλατφόρμα πωλήσεων χειροποίητων προϊόντων στον κόσμο
2.    Προϋποθέσεις επιτυχίας 
Ποιοί είναι οι κανόνες και τα μυστικά για την δημιουργία ενός δυνατού Etsy shop; Ποιά είναι τα  λάθη που κάνουν οι περισσότεροι και που πρέπει να τα αποφύγετε πριν καν ξεκινήσετε; 
3.    Παρουσίαση Etsy made easy Online
Το επιτυχημένο σύστημα των 5 βημάτων του Creative Bizlab, τώρα έγινε διαδικτυακό. Γίνετε κι εσείς ένας από τους εκατοντάδες δημιουργούς που κατάφεραν να διαθέτουν τα προϊόντα τους σε όλο τον κόσμο. Εκπαιδευτείτε στην άνεση του χώρου σας και στο χρόνο που σας εξυπηρετεί και φτιάξτε κι εσείς ένα επιτυχημένο Etsy shop.
 
Πληροφορίες εκδήλωσης
·       Ημέρα: Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016
·       Ώρα: 5:00μμ-8:00μμ
·       Χώρος: Λίντο Οργανισμός, άνωθεν του Klimax café, Ηφαίστου 2
·       Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-640 0346
·       Είσοδος ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.creativebizlab.com

Λίγα λόγια για το Creative BizLab
Ανοίγουμε δρόμους επιχειρηματικότητας σε δημιουργούς & μικρές δημιουργικές επιχειρήσεις, μέσω του internet και των νέων τρόπων εργασίας που προσφέρει! Ολοκληρωμένοι κύκλοι εργαστηρίων επιχειρηματικής δημιουργικότητας, που στοχεύουν στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών δεξιοτήτων των ανεξάρτητων δημιουργών, των μικρών δημιουργικών επιχειρήσεων & των νέων ανθρώπων, που θέλουν να φτιάξουν την δική τους δημιουργική επιχείρηση με εξωστρέφεια και στόχευση προς την διεθνή αγορά.


Creative BizLab
Άρνης 12 Αθήνα