Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά:25η Εθελοντική Αιμοδοσία- Πρώτη μέρα


  Άλλη μια αιμοδοσία με μεγάλη προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016 το πρωί στην πρώτη μέρα της 25ης  Εθελοντικής Αιμοδοσίας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά στο Κ.Υ. Παλαμά.
 
Με την συνεργασία της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Καρδίτσας, συγκεντρώθηκαν 50 πολύτιμες μονάδες αίματος και φυσικά έπεται και η δεύτερη μέρα αιμοδοσίας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016. 
 
Το παρών στην αιμοδοσία έδωσαν και οι Πατέρες Κων/νος Γιολδάσης, Χαράλαμπος Μπάμος, Ευάγγελος Στουρνάρας και Ηλίας Αδαμόπουλοςδείχνοντας με την παρουσία τους οτι η Εκκλησία στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία.

   
Οι διοργανωτές  ευχαριστούν όλους τους εθελοντές αιμοδότες, που παραβρέθηκαν στην αιμοδοσία, εκφράζοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπό τους, μίας και το αίμα ούτε παράγεται αλλά ούτε και αντικαθίσταται παρά μόνο προσφέρεται!!!
   
Περιμένουμε όλα τα μέλη του συλλόγου που δεν έδωσαν αίμα την περασμένη Τρίτη αλλά και όλους όσους επιθυμούν, να έρθουν (ανεξαρτήτως επωνύμου πλέον) στο δεύτερο σκέλος της 25ης αιμοδοσίας που θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 11
Οκτωβρίου 2016 τις ίδιες ώρες (08:30-13:00) στο Κ.Υ. Παλαμά. 
                                                          ΑΠΟ ΤΟ 
Δ.Σ. Σ.Ε.Α.Π.