Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Καρδίτσας καταγγέλλει και καταδικάζει την επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ Μπ. Ομπάμα στην Αθήνα

Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Καρδίτσας καταγγέλλει και καταδικάζει την επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ Μπ. Ομπάμα στην Αθήνα , παραμονές μάλιστα της επετείου του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ .  
Η επίσκεψη πραγματοποιείται σε συνθήκες ολομέτωπης επίθεσης της κυβέρνησης ενάντια στην εργατική τάξη , τα πλατιά λαϊκά στρώματα και της όλο και πιο βαθιάς ελληνικής εμπλοκής στα ιμπεριαλιστικά σχέδια.  Έρχεται με τη σειρά της να υπηρετήσει την περιβόητη «γεωστρατηγική αναβάθμιση» σε όφελος των μονοπωλίων με θανάσιμους κινδύνους τόσο για τον ελληνικό λαό όσο και για τους λαούς της ευρύτερης περιοχής. Είναι τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , που χωρίς δισταγμό παραχωρεί βάσεις , στρατιωτικές υποδομές , το σύνολο των αναγκαίων υπηρεσιών και πληροφοριών.  
Καλούμε τις φίλες και τους φίλους της ειρήνης, το λαό της Καρδίτσας στη πικετοφορία τη Τρίτη 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, στις 6:00 μ.μ. στη Δημοτική Αγορά Καρδίτσας, να καταγγείλουμε και να καταδικάσουμε μαζικά τη πολιτική της κυβέρνησης που εμπλέκει το λαό μας σε μεγάλες περιπέτειες και να κηρύξουμε ανεπιθύμητο τον πρόεδρο των ΗΠΑ που μακελεύουν τους λαούς.

8 Νοέμβρη 2016

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ Ν.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ